Zastanawiam się nad pracą w reklamie. W sumie to dość prężna branża https://aleo.com/pl/firmy/biuro-i-uslugi-dla-firmy/materialy-reklamowe/gadzety i nie jest związana z konkretnymi produktami, na które zawsze może minąć moda. Mój znajomy startował od druku i dystrybucji ulotek. Miał znajomego plastyka, jakąś drukarnie zaprzyjaźnioną i kilku ludzi co pomagali w dystrybucji. Potem handlował papierem pakowym, bazując na tych samych ludziach, dodatkowo wpadł na pomysł by brać ludzi z marginesu i okazało się że to oni najwięcej sprzedawali. Pewnie niejeden alkoholik dzięki niemu wyszedł na prostą. Następnie został kierownikiem obsługi widzów w teatrze i zajmował się sprzedażą biletów. Ciągle na tej samej siatce ludzi, którzy tym razem chodzili po szkołach i zakładach pracy oferując bilety do teatru. Teraz ten sam facet zajmuje się obsługą widowni w jednej z największych obiektów widowiskowo-sportowych w Polsce.
I pomyśleć, że kilkanaście lat temu zaczynał od ulotek i papieru do pakowania.
Ja planuję założyć własną agencję reklamową, ale to na razie tylko plany. Patrzę jakie jest biuro do wynajęcia toruń żeby wynająć jakieś na tą moją agencję, ale jeszcze się waham i zobaczymy co z tego będzie
To ciężki kawałek chleba. Teraz jest mnóstwo takich agencji na rynku. mają już swoich stałych klientów. Trzeba być naprawdę dobrym aby sie przebić na tym rynku. Zacznij od zbadania lokalnego rynku.Życzę powodzenia.
------------------------
Upiększające zabiegi na twarz gdańsk
Ja zawsze bardzo chciałem pracować w reklamie, ale życie chciało inaczej i teraz pracuję w firmie zajmującej się wycena nieruchomości warszawa. Jednak moja praca mi odpowiada i jestem z niej zadowolony
Ja jestem bardzo zadowolony z takiej mojej pracy. Mam super kontakt z ludźmi z pracy, szefostwo często organizuje nam imprezy integracyjne na których jest genialna zabawa
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwiązaniami są na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
Ja jestem bardzo zadowolony z takiej mojej pracy. Mam super kontakt z ludźmi z pracy, szefostwo często organizuje nam imprezy integracyjne na których jest genialna zabawa
Jak organizują wyjazdy integracyjne to musi być bardzo dobra firma, tutaj znalazłam ogłoszenie o pracę w firmie, która też w taki sposób dba o swoich pracowników - www.tidesoftware.pl/o-nas/oferty-pracy
Ja się podłączę z trochę innym tematem. Macie może jakieś doświadczenia z pracą za granicą? Ja szukam na tego typu portalach http://www.lavora.pl/ ale może moglibyście polecić jeszcze coś innego?
A czy wiecie może jak napisać dobre, profesjonalne CV? Ja się właśnie bardzo poważnie zastanawiam czy warto skorzystać z takiej usługi kreatorzykariery.pl... Co o tym sądzicie?
_________________ Nawiasem mówiąc,, z tym twoim talentem to prawda. Masz spor talent do pakowania się w kłopoty.
Jeśli spędzasz dużo czasu przed komputerem to pamiętaj o tym, aby chronić swoje oczy. Wiele osób nie chce nosić okularów ale może skusisz się na soczewki? Wybór soczewek na rynku jest bardzo duży, każdy coś dla siebie znajdzie. Zobacz sama: https://optiland.pl/soczewki i zastanów się nad takim rozwiązaniem.
Hmmm. Ja właśnie poszukuję kogoś od naprawy ploterów. Czy znacie może kogoś wartego uwagi? Zastnawiam się czy np. ten serwis ploterów byłby wart uwagi. Co sądzicie?
_________________ Moje życie było piekłem na ziemi.
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum