jesli chodzi o mnie to duzo sie nauczylem pracowalem fizycznie z innymi przez 4 miesiace wykonywalem prace zwiazane z budownictwem poczynajac od wykopow pod fundamenty do wykonczeniowki budynku
Ja szukałem praktyki takiej gdzie można mnie czegoś nauczyć. I tak uczyłem się murować na suporexach i tynkowac. oraz kręcić zbrojenie. Majster nawet pozwalał mi czytać plany:D
moja praktyka była ciekawa! na początku bawiliśmy się w sztukatorstwo. było kupę zabawy z robieniem listw ozdobnych z gipsu. Później układałem kostkę brukową i krawężniki a na koniec trochę murowania... Miło wspominam praktykę...
Ja na swoich praktykach robiłam wiele, głównie to chyba sprzątałam. W pierwszym roku praktyk dużo czasu spędziłam w kuchnii zaledwie może kilka razy byłam na pokojach. Natomiast w na drugim roku praktyk(miałam w innym hotelu) to przeważnie obsługiwałam przyjęcia. :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum