Koncze policealna - technik logistyk i chcialam pocwiczyc sobie zadanka oraz oswoic sie z pytaniami testowymi jakie moga wystapic na egzaminie w tym roku. I tak po dlugich poszukiwaniach trafilam tutaj.
Pozdrawiam Wszystkich!
Ps. jak ktos sie moze podzielic testami z logistyki to bardzo bym prosila... bardzo!
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Na jaki dobry pomysł ktoś wpadł, by założyć taką oto stronę z zadaniami egzaminacyjnymi, gratuluję pomysłu.
Dziękuję za opinię. Najważniejsze, że użytkownicy są zadowoleni. W końcu to Wy budujecie naszą społeczność i dzięki temu możemy rozbudowywać Portal. Pozdrawiam.
hey jestem słuchaczką wieczorowej szkoły dla dorosłych na kierunku technik bezpieczeństwa i higieny pracy. Pochodzę z Rybnika i w styczniu 2011 roku czeka mnie egzamin. Mam nadzieję że znajdę tu dużo przydatnych informacji :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie
jestem uczniem technikum mechatronicznego.
tafiłem tutaj bo uznałem że czas sie pzygotowywać do egzaminu zawodowego i szukam ćwiczeń, odpowiedzi, porad.
Witam Wszystkich
Mam naimie Kinga i w tym roku bede pisać egzamin zawodowy- Technik Masażysta
Mam nadzieje, że na tej stronce znajde kilka wskazówek które pomoga mi:-)
pozdrawiam wszystkich i życze powodzenia
Witam :) Mam na imię Tomek i uczęszczam do 3 klasy Technikum Teleinformatycznego :P
I mam nadzieję ze znajdę coś ciekawego na tym forum co mi pomoże w dalszej edukacji :)
Pozdrawiam :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum