Cóż...wszystko zależy od punktu widzenia oraz profilu na jakim się jest. Jako informatyk, mój test nie jest "przeciętny" a w aktualnych arkuszach pytania często się powtarząją. nie wiem czy jest to spowodowane tym, że pytania są podobne co roku, czy tym, że ilość wymyślanych pytań jest za mała
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Ja też szukałem długo jakieś strony z tego typu zadaniami.
Aż w końcu znalazłem i myślę że to jest bardzo dobry portal i myślę że on mi pomoże uzyskać więcej punktów na egzaminie..
Zgadzam się ze wszystkim, aczkolwiek uważam, że wszystkie testy powinny być dostępny bez jakichkolwiek opłat czy zbieraniu pkt.
Dla mnie jest to osobiście trochę śmieszne, że muszę zbierać pkt, by móc dostać testy... Wiem że są one trudno dostępne, ale znów bez przesady...
Pozdrawiam.
A co do ankiety... to na rok przed egzaminem, wiem tyle, że nie wiem nic. :(
Zgadzam się ze wszystkim, aczkolwiek uważam, że wszystkie testy powinny być dostępny bez jakichkolwiek opłat czy zbieraniu pkt.
Dla mnie jest to osobiście trochę śmieszne, że muszę zbierać pkt, by móc dostać testy... Wiem że są one trudno dostępne, ale znów bez przesady...
Oczywiście wszyscy chcielibyśmy mieć wszystko i wszędzie za darmo, ale niestety realia są trochę inne. Zbieranie punktów to forma mobilizacji do większej aktywności na forum.
Z tymi punktami również myślałem że to kiepski pomysł. Lecz po zastanowieniu stwierdziłem że właśnie sam przymus ich zdobywania pomaga zrealizować nasze cele. Np potrzeba mi kilka pkt na kś test - wybieram i opracowuję ten z którym dam radę i przez to właśnie powtarzam sobie materiał. Więc nie ma co się obrażać na Adminów że wprowadzili punkty
Z tymi punktami również myślałem że to kiepski pomysł. Lecz po zastanowieniu stwierdziłem że właśnie sam przymus ich zdobywania pomaga zrealizować nasze cele. Np potrzeba mi kilka pkt na kś test - wybieram i opracowuję ten z którym dam radę i przez to właśnie powtarzam sobie materiał. Więc nie ma co się obrażać na Adminów że wprowadzili punkty
Zachęcamy właśnie do opracowywania samodzielnie rozwiązań do zadań i wysyłania ich do nas. Można poćwiczyć sobie pisanie projektu, a przy okazji zdobyć punkty na inne egzaminy i rozwiązania. Za każdy samodzielnie napisany projekt są przyznawane punkty, nawet jak nie jest do końca poprawny. Myślę, że to korzystny układ dla wszystkich - no może oprócz osób, które chciały by tylko pobierać, bez własnego udziału. Dla takich osób pozostają opcje płatne...
Na pewno ten portal jest pomocny - skorzystałam z niego w pełni kiedy zdawałam egzain zawodowy z administracji - zdając go oczywiscie z bardzo dobrym wynikiem - a [rzygotowywałam się sama (szkoła żyła swoim życiem) i korzystałam z tej strony - polecam !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum