Szukaj • Grupy • FAQ • Rejestracja • Zaloguj
 Ogłoszenie 

TESTY ZAWODOWE CZERWIEC 2010 Z ODPOWIEDZIAMI DOSTĘPNE SĄ TUTAJ.
PISZ POSTY NA FORUM - KAŻDY NAPISANY POST TO 2 PUNKTY.
ZA PUNKTY MOŻESZ POBIERAĆ TESTY, ARKUSZE PRAKTYCZNE I ROZWIĄZANIA.
SZCZEGÓŁY TUTAJ.

Poprzedni temat :: Następny temat
Odpowiedz do tematu Czy szkoła dobrze przygotowuje cię do egzaminu zawodowego?

Czy szkoła dobrze przygotowuje cię do egzaminu zawodowego?
Tak
46%
 46%  [ 60 ]
Nie
42%
 42%  [ 55 ]
Nie mam zdania
11%
 11%  [ 15 ]
Głosowań: 130
Wszystkich Głosów: 130

Autor Wiadomość

Efremka 

Wysłany: Wto 16 Lut, 2010 11:32   

U mnie jest średnio... Moja szkoła policealna uczy tak średnio na jeża.. Część wykładowców się stara, ale druga część... Ehh szkoda gadać.. Ale jak tylko skończę zimową sesję na studiach zaczynam się uczyć we własnym zakresie do egzaminu OKE :mrgreen:

Ciekawa

Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy

Wysłany:    

TESTY TEORETYCZNE    ARKUSZE PRAKTYCZNE    PRZYKŁADOWE ROZWIĄZANIA

JUŻ TERAZ MOŻESZ POZNAĆ SWÓJ WYNIK TESTU TEORETYCZNEGO CZERWIEC 2010.
WYSTARCZY, ŻE ROZWIĄŻESZ TEST ON-LINE NA STRONIE

www.testy.egzaminzawodowy.info

ABY POZNAĆ PRAWIDŁOWE ODPOWIEDZI DO PYTAŃ ORAZ SWÓJ PROCENTOWY WYNIK.

beatka2308 

Wysłany: Wto 16 Lut, 2010 18:49   

Ja uważam,że moja szkoła przygotowuje mnie dobrze do egzaminu:) Prócz jednego nauczyciela, ale ogólnie to git:))

zaq50 

Wysłany: Pią 19 Lut, 2010 13:18   

hm ciekawa ankieta .. myśle że u mnie jest w porządku i chciałbym być już po egzaminie, oczywiscie z wynikiem pozytywnym ;)

kalab85 

Wysłany: Wto 23 Lut, 2010 14:34   

mnie szkola przygotowala i polecam CK nauka :)

andrzejmc 

Wysłany: Wto 23 Lut, 2010 17:17   witam

no jesli chodzi o mnie to najwiecej nauczylem sie w tej 4 klasie jesli chodzi oczywiscie o egzamin praktyczny. Najwiecej trudnosci sprawia mi przedmiar i to nie zawsze zalezy co trzeba obliczyc ale ogolnie caly tok postepowania ogarniam

moni7896 

Wysłany: Sro 24 Lut, 2010 10:35   

Hmm nie jestem zbytnio zadowolona z przygotowywania nauczycieli do egzaminu w mojej szkole policealnej..Niektórzy nawet jeszce nie zaczęli(!) , ba, prawie większosc, jedynie pani od pracownii kosmetycznej ( ucze się na kosmetyce) daje nam tematy do części praktycznej i my piszemy projekt. Niestety, trzeba liczyc na siebie i samemu sie przygotowywać :/

Ciekawa

Wysłany:    

Nerii20 

Wysłany: Sro 24 Lut, 2010 13:29   

W mojej szkole jest z przygotowaniem dość dobrze, szkoła już kilka lat z rzędu cieszy się prawie 100% zdawalnością i musi podtrzymać ten status :-) Więc mam dużo zadań praktycznych, zawsze uzyskujemy odpowiedzi na pytania albo szukamy ich wspólnie. A jeśli ma ktoś problemy ze zrozumieniem tematów to są konsultacje. Można też poprawiać oceny i zdolności w pracowni. Szkoła również organizuje wiele dni otwartych dzięki czemu jest możliwość prowadzenia zajęć na osobach z "ulicy" czyli tak jak w prawdziwym gabinecie :-D

bakmaria 

Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 21:28   

cóz trzeba przyznać że nauczyciele wiele z siebie dają jednak moja szkoła jest szkołą zaoczną więc większośc zadań i zagadniej samemu trzeba robić więc można liczyć głównie na siebie i pomocnych kolegów

szewoo 

Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 20:12   

mysle ze moja szkola dobrze mnie przygotowala

18B4rT3k 

Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 20:59   

W mojej szkole przygotowania do egzaminu zaczęły się już w trzeciej klasie Technikum. Dodam, że chodzę na Technika Mechanika. Etap teoretyczny klasa ma już w miarę opanowany. Praktyczny.... powiedzmy- idzie w dobrym kierunku.. Ja mam na tyle utrudnione zadanie, że moja klasa to jest specjalność Obsługa i naprawa pojazdów samochodowych, a egzamin piszę taki, jak Technik obróbki skrawaniem...

04anika06 

Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 16:30   

Ja jestem pozytywnie nastawiona na zdanie egzaminu na technika usług gastronomicznych.Uważam że to czy ktos zda czy nie nie zależy w 100%od szkoły ale również od wiedzy indywidualnej oraz własnego nastawienia.Rezygnowanie z egzamniu :"bo nie zdam"...czy tez:" bo kolezanka mowiła ze jest strasznie ciezko"nie powinno wchodzic w gre . To czy zdamy zalezy od nas a kolezanka buduje swoja a nie nasza przyszłość.

natalka1296 

Wysłany: Sob 13 Mar, 2010 14:27   

Ja uważam,że szkoła dobrze przygotowuje mnie do egzaminu,ale co będzie? czas pokaże:) to zależy też od naszego wkładu w przygotowanie. No i tego,czy jesteśmy pewni że wybraliśmy dobry kierunek:) Co ma być to będzie;)

Dorota230890 

Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 19:10   

Moim zdaniem szkoła dobrze przygotowuje mnie do egzaminu zawodowego. Mamy zajęcia w pracowni ekonomicznej 3 razy w tygodniu, gdzie pracujemy na programach firmy InsERT GT. Nauczyciele dokładnie tłumaczą jak wystawiać dokumenty, księgować. Uczymy się również pisać projekty realizacji prac. To czy zdamy zależy wyłącznie od nas jak się przygotujemy do egzaminu.

patrycja wett 

Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 12:57   

moja szkoła nie przygotowuje dobrze do egzaminu, jeśli ktoś nie przykłada się w domu to nie da rady zdać egz.praktycznego

jerrry 

Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 17:48   

Moi nauczyciele dopiero w tym roku przyłożyli się do nauki pod kątem egzaminu. jednak większość wiedzy trzeba znaleźć w internecie

Ciekawa 

Odpowiedz do tematu