Wysłany: Wto 13 Paź, 2009 20:44 Nie wszytskie odpowiedzi w generatorze testów są prawidłowe!
Witam.
Rozwiązałem jeden z testów losowo generowanych i znalazłem błąd w odpowiedzi.
Pytanie brzmiało: "Dostarczone do apteki leki: Chloropromazyna, Zofran i Zuclopenthixol, farmaceuta umieści w:" według generatora testów - odp. "w sejfie".
Nie jest to prawda, ponieważ w sejfie przechowujemy tylko leki narkotyczne z wykazu N. Żaden z tych leków nie należy do tego wykazu, więc umieszczamy je w szfkach na leki, ewentualnie w lodówce, ale do tego by musiało być na ich pudełkach być napisane - przechowywać w chłodnym miejscu.
Witam. Jestem pierwszy raz na tej stronce, ale uważam, że super że można mieć do czegoś takiego dostęp. To zawsze przybliża trochę co nas czeka na prawdziwym egzaminie. Troszkę tylko szkoda, że narzucono te ograniczenia:(
uważam że taka stronka jest super, bo w końcu znalazłam coś co mi pomoże przygotować się do egzaminu- tylko szkoda że jest tak ograniczony dostęp... tylko 21 pytań...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum