Witam Wszystkich, ja mam taka prośbę, czy ktoś posiada rozwiązane projekty z mieszanek i kropli, byłabym wdzięczna gdyby ktoś miał i w miarę wytłumaczone obliczanie tych recept. podaje maila jchmm@interia.pl Dziękuje
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Ludzie a co dokładnie chcecie od efedryny? Kiedy tworzy niezgodności czy jak? w razie co dysponuje notatkami z efedryny.
ja miałam próbny na początku marca i sporo osób poległo :)
Ludzie a co dokładnie chcecie od efedryny? Kiedy tworzy niezgodności czy jak? w razie co dysponuje notatkami z efedryny.
ja miałam próbny na początku marca i sporo osób poległo :)
Efedryna to również nazwa użytkownika naszego forum. Prośba była kierowana właśnie do tej pani
[quote="kasiakami"]
Rp.
Ac.borici 0,3
Gliceroli 5,0
Hydrogeni peroxyd. 3% 12,0
Etanol 70st. 7,0
M.f. gtt.
S. do uszu.
[size=9]
1 Sporządzić 3% wode utlenioną (1,2 wody utlenionej 30% rozcieńczyć w 10,8 wody destylowanej)
2 sporządzić 70 stopniowy etanol (przeliczyć z % wagowego)
3 kw borny rozpuścić w etanolu i wlać do butelki z kroplomierzem dodać kolejno glicerol i wode utlenioną
Witam,czy ktoś zna może książkę wg. Janickiego ?? przygotowującą do egzaminu praktycznego, z rozwiązaniem niezgodności, przykładami recept, i ich rozwiązaniem ??
Witam,czy ktoś zna może książkę wg. Janickiego ?? przygotowującą do egzaminu praktycznego, z rozwiązaniem niezgodności, przykładami recept, i ich rozwiązaniem ??
PS : z góry thx.
Hej,
a mozesz podac dokladny tytul tej ksiazki? Chodzi o Stanisława Janickiego?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum