podobno nie trzeba było wyjaławiać poszczególnych składników. nasza prof stwierdziła, że to tylko w recepturze leków ocznych trzeba się w to bawić. a do nosa niekoniecznie.
trzeba sprawdzić nie tyle dawki co stężenie poszczególnych składników, które nie były przekroczone.
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
A to ciekawe od kiedy ? Już FP V wyraźnie ustala, iż każdy lek zawierający w swym składzie antybiotyk MUSI być wykonany w warunkach jałowych. Od tej reguły nie ma odstępstw !
Witajcie ,chciałabym zapytać , czy ktos z Was zdawał ten egzamin w Krakowie , bo chodzą pogłoski , że tam już mają wyniki i niestety rewelacji niema.Jak ktoś coś wie na ten temat niech sie odewie , pozdrawiam
według mnie ta recepta nie należała do najprostrzych... Ale jest jeszcze troche czasu mam nadzieje że podołam:) Dzięki za info i prosze o następne pozdr[/scroll] jakbyście mieli coś nowego prosze o przesłanie asai@vp.pl
Hey jak dla mnie to rowniez byla recepta jak z kosmosu :| az sie boje wiedziec jaka daja w czerwcu bo wtedy mam go zdawac ;/ aa ma ktos moze arkusz teoretyczny z egzaminu zimowego 2010 roku? jesli tak prosilabym o przeslanie na maila 89agus@gazeta.pl
[ Dodano: Sro 24 Lut, 2010 23:38 ]
aa klucz do egzaminu praktycznego ktos moze ma? jesli tak to prosilabym jeszcze na maila 89agus@gazeta.pl
masakry to by nie było gdyby w PL edukacja szła w parze z praktyką i wychodziła na przeciw rzeczywistym potrzebom uczniów tzn nie utrudniała jej zdobywania ale ułatwiała..niestety nie tym razem..a co do rp. to rzeczywiscie zakręcona trzeba teraz wszystko dokładnie przerobic bo moga byc w czerwcu kropelki raz jeszcze co juz stwierdziłam w listopadzie przy opracowywaniu ich na zajęciach po raz pierwszy...pzdr.:)
Czy znacie może już swoje wyniki z tej styczniowej recepty?Ponoc już są.jeśli tak to jak wam poszło?Mam koleżankę co tylko wspomniała, że należało tę receptę wykonac w warunkach aseptycznych i nic więcej na ten temat i jakoś zdała.a niektóre osoby z jej grupy nawet nie wspomniały o aseptyce i rowniż zaliczyli.Ja już naprawdę nie wiem jak oni oceniają te projekty!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum