Wysłany: Sro 03 Lut, 2010 13:48 jak myślicie co będzie?;)
hej jak myślicie jakie zadanie będzie teraz na egzaminie?? w styczniu z tego co słyszałam był makijaż, więc może tym razem jakiś zabieg na ciało... jakiś likwidujący cellulit czy coś w tym stylu... co o tym sądzicie?
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
My jeszcze nie mieliśmy nawet zabiegów na ciało..:/ Nie wiem, czy jesteśmy opóźnieni z materialem czy tak ma być?
W styczniu na egzaminie był makijaż, w czerwcu ubiegłego roku oczyszczanie, a wcześniej wiecie może, jakie były zabiegi?
Między innymi tak. Obstawiamy też coś związane z cellulitem, i może będzie zabieg dla pani po 40 roku życia z maską termo.. Trudno się typuje
Wydaje mi się że tego roczny projekt będzie miał podniesioną poprzeczkę...
ja mam tez taka szkole ze ciezko jest siie w niej czgokolwien nauczyć...;/ mam nadzieje że bedzie jakiś zabieg na twarz... bo na ciało to cieżko ze mną bedzie.Mogły by być jeszcze stopy to też by mi pasowało...
ja obstawiam ten nieszczęsny zabieg na ciało właśnie np z cellulitem albo depilacja woskiem albo i to i to naraz np. jakby się zgłosiła pani która jedzie na wakacje do ciepłych krajów i chce dobrze wyglądać..oby nie było ciała
Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 12:37 Re: jak myślicie co będzie?;)
u mnie w szkole tak samo nauczycielki obstawiają zabieg na ciało< to będzie masakra> i zabieg dla cery dojrzałej, również mówią dużo o depilacji i cera mężczyzn tak samo jak inni piszą więc nie wiem z czego to się dobrze przygotować tak się boje tego egzaminu :( a wy jak przygotowane dziewczyny jesteście??
pozdrawiam
[ Dodano: Pon 08 Mar, 2010 12:40 ]
aha i o cellulicie i rozstępach dużo mówią bo jeszcze nie było zabiegów na ciało ani zabiegu pielęgnacyjneego cery dojrzałej cieżko wyczuć coo może być
[ Dodano: Pon 08 Mar, 2010 12:42 ]
a jeśli chodzi o ten egzamin praktyczny ze stycznia 2010 to co dokladnie było zabieg pielęgnacyjny i makijaż czy tylko makijaż z tego co dziewczyna pisze wieczorowy ????
Witam Was serdecznie dopiero zaczynam przygode z forum :) / Moge prosic o kilka słow jak wyglada ta sprawa?? chodzi o pomoc sobie wzajemnie - wymieniacie sie projektami ??
Wysłany: Sro 24 Mar, 2010 13:03 co na egzamnie w czerwcu 2010
Witam. Ja obstawiam temat zwiazany z zabiegiem na ciało, moze to być cellulit. Drugi mój typ to depilacja woskiem. pozostaje Nam tylko intensywna nauka:) powodzenia
oj dawno mnie tu nie było;) już myślałam, że tu sie nikt nie udziela;p
nie wiem dlaczego ale ten cellulit bardo mi chodzi po głowie...z reszta u nas w szkole też tak twierdzą, że może być zabieg pielęgnacyjny ciała bo w sumie jeszcze tego nie było...
a pedicure był??? bo tak szukam z poprzednich lat i jeszcze nie trafiłam na stopy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum