Wysłany: Sob 14 Lut, 2009 22:14 Czy te egzaminy są wogóle potrzebne?
Zacząłem się tak zastanawiać jak egzamin zawodowy sprawdza moją wiedzę. Doszedłem do wniosku, że nie sprawdza. Tak przecież każdy licealista z dolnej półki napisałby część praktyczną. Gorzej lub lepiej, ale gdyby ruszył głową i przygotował się (poznał schemat pisania) to na pewno zaliczyłby. Może miałby problem z testem teoretycznym, ale przecież można ściągać, albo strzelać... Dla mnie totalny nonsens. Dlaczego nikt nie pomyślał o przywróceniu prac dyplomowych, które wzbogacały umiejętności manualne, a na dodatek były gruntem wyposażenia szkoły ?
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Bo niektórzy lubią utrudniać wszystkim życie i wprowadzać jakieś głupie zasady. Tak samo jak z maturą z polaka. Ten klucz to dla mnie nonsens. Nawet sami profesorowie, jeden wymyśli klucz a drugi nigdy nie wstrzeli się w 100 % w klucz tego co ukladał... Ale tak to jest niestety...
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum