poszukuje arkusza z pisemnego dla handlowca wersja Y !! nie wiem dlaczego w naszej szkole nie pozwalali zabrac go ze soba plisss pomożcie mi!!!! monisiaaa1@wp.pl
cześć mam pytanko :) jezeli w zadaniu praktycznym wpisalem zapytanie ofertowe w mojej pracy a nie na tym papierze co nam dali to czy to będzie zaliczone ???
[ Dodano: Czw 18 Cze, 2009 17:38 ]
i jeszcze jeśli ktoś ma dojście do arkusza to niech pisze tutaj albo mi prześle na maila tomekb89@o2.pl
[ Dodano: Nie 21 Cze, 2009 16:43 ]
Prosze wszystkich którzy pisali do mnie ma meila o cierpliwośc niedługo podam również egzamin teoretyczny w wersji X
[ Dodano: Pon 22 Cze, 2009 22:06 ]
a teraz załanczam etap teoretyczny wersje X kto potrzebuje prosze pobierac
maniurka0 a masz moze odpowiedzi do II części etap pisemny? dziękuje bardzo za arkusz tyle sie naszukalam i nie moglam znalezc:) a tam w drugiej części brakuje chyba 3 pytania nie?pozd
Witam, a czy ktoś ma rozwiązane zadanie praktyczne? Bardzo potrzebuję i proszę o przesłanie na maila sania80@poczta.onet.pl Będę bardzo wdzięczna za przesłanie.
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum