ja myslę że będzie coś tak idiotycznego,że nawet na to nie wpadniemy,szczególnie po dzisiejszych testach jestem przekonana ze cos wymodzą.na testach oczarowali pytaniami o maks.ilosc schodów badź dopuszczalny kolor drabiny niewspominając o pani przy kompie ,która za wysoko siedzi,niewyprostowana i brak jej podpórek na nadgarstki przy klawiaturze ale w sumie poco jej one skoro dłonie trzyma za wysoko wiec ta podpórka by jej nie pomogła nawet jesli klawiatyra byłaby odsunieta od krawędzi o przepisowe 10 cm.wymyslaj więc człowieku o co im chodziło.chyba że ja jestem taka głupia
Dzieki i wzajemnie!
a tak a'propos dziwnych pytań,czy moze mi ktos napisac jaki jest dopuszczalny kolor drabiny drewnianej bo w internecie i w przepisach nie mogłam tego znaleźć.
Witajta
już po egzaminie i był operator żurawia hehehe, ja już wiem ,że zrobiłam kilka byków a o kilku zapomniałam,w sumie nie był trudny, błędy są winą raczej mojego roztrzepania,w zagrożeniach zapomniałam o hałasie a kod OWAS wyszedł mi 2111 , bo sobie ubzdurałam że gościu musi sie do pulpity sterującego pochylić i nic mi mądrego wzmianka o siedzisku ergonomicznym nie dała bo i tak zrobiłam po swojemu
jak innym poszło?
ja też zapomniałam o hałasie :/ ale OWAS wyszło mi 1111 :) ogólnie nie było źle - wchodząc na egzamin nie wiedziałam w ogóle co to jest OWAS a dałam radę :) wszystko było opisane jak co trzeba robić :)
Witam,
drewniana drabina może być pomalowana tylko lakierem bezbarwnym - tak, żeby było widać ewentualne jej uszkodzenia, zanim się na nią wejdzie.
-pozdrawiam
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum