Egzamin zawodowy jest trudny dla technika ekonomisty, mogą sie zdarzyć trudne księgowania, które mogą stanowić problem. Należy uzyskać 75% aby zdać egzamin jest to duża poprzeczka dla ucznia, tymbardziej uczniowie "przeciętni" mogą mieć z nim problem, dlatego jest mała zdawalność egzaminu
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Egzamin zawodowy to nie przelewki tylko poważna sprawa. Jeśli ktoś olewał naukę przez 3 lata i sie bierze do roboty pod koniec 4 klasy to powodzenia życzę. Aby zdać egazmin zawodowy trzeba być uczniem czwórkowym - bo jak nie patrzeć prób punktowy to 75 % w etapie praktycznym co jest bardzo trudne do osiągnięcia dla przeciętnych uczniów. Poprostu nie trzeba się oglądać na inncy i twardo brnąć do przodu, a efekty przyjdą same.
Egzamin zawodowy to nie przelewki tylko poważna sprawa. Egzamin zawodowy jest trudny dla technika ekonomisty, mogą sie zdarzyć trudne księgowania, które mogą stanowić problem.
Prosze nie straszcie się bo to nie ma sensu. Zdawałam próbny egzamin praktyczny i wcale nie jestem uczennica 4. Jestem przeciętną uczennicą i otrzymałam 85% pnuktów. Wystarczy mieć jeden czy 2 zestawy dobrze od początku do końca rozwiązane i nauczyć się wielu rzeczy poprostu na pamięć bo wiele rzeczy powtarzą sie na każdym arkuszu. Życzę wszystkim powodzenia:)
Serio? A praktyczny, skąd mam to wiedzieć, co musi zrobić pracownik biurowy maldując alebo wydając paszport????
Hej owieczka opisz mi to Nie dziękuję za powodzenia
też pisałam dziś ten egzamin i nie mogę znależc żadnych odpowiedi a Wy macie moze coś?
[ Dodano: Wto 16 Cze, 2009 15:13 ]
tylko pamiętam, że, kiedy robiłam analizę to na rok 2008 wskaźnik wyszedł mi 2.04 bodajże a Wam jak i że jest pozytywne zjawisko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum