Grupy • FAQ • Rejestracja • Zaloguj
Obecny czas to Pią 09 Gru, 2022 08:09
FORUM EgzaminZawodowy.info Strona Główna » Technik » Technik kucharz » Przedmioty zawodowe
Zobacz posty bez odpowiedzi
 
 Przedmioty zawodowe   Tematy   Posty   Ostatni post 
Podstawy żywienia człowieka  Zadania domowe

   
Odwiedzono 1373 razy
Wyposażenie zakładów gastronom.  Zadania domowe
Wyposażenie zakładów gastronomicznych
   
Odwiedzono 1286 razy
Technologia gastronomiczna  Zadania domowe
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
   
Odwiedzono 1535 razy
Bezpieczeństwo i higiena pracy  Pytania

   
3 4 Pią 25 Sty, 2013 11:13
Gość Ostatni post
Organizacja i ekonomika gastronomii  Pytania

   
3 5 Czw 03 Sty, 2019 13:12
pablo699 Ostatni post
Pracownia gastronomiczna  Zadania domowe

   
3 5 Pon 24 Cze, 2019 10:42
kostnik Ostatni post
Język obcy zawodowy  Pytania

   
3 4 Pią 25 Sty, 2013 11:15
Gość Ostatni post
Zajęcia specjalizacyjne  Pytania

   
3 4 Pią 25 Sty, 2013 11:16
Gość Ostatni post
Praktyka zawodowa  Pakowanie próżniowe jedzenia

   
5 13 Pią 09 Wrz, 2022 18:57
jan1stolarz1 Ostatni post

[ Preferencje


ShoutBox
Wiadomość:      

 Copyright 2008 FORUM EgzaminZawodowy.info
Korzystanie z forum oznacza akceptację Regulaminu i Polityki Prywatności || Kwalifikacje w zawodzie
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group template created by szpak  - Mapa Forum