Wysłany: Czw 20 Maj, 2021 09:28 uzależnienie jak sobie radzić
Otóż właśnie to. Od jakiegoś czasu szukam jakiegoś rozwiązania na poradzenie sobie z uzależnieniem. Bo zdałam sobie sprawę z tego, że uzależniłam się od leków przeciwbólowych. Dlatego też muszę jakoś wyjść z tego. Więc szukałam gdzie mogę udać się po fachową pomoc i dowiedziałam się, że jest ośrodek Lewin w którym to na pewno mi pomogą. Także id razu się tam udam i mam nadzieję, że nauczę się żyć bez leków.
To trudny temat zarówno dla osoby uzależnionej oraz jej rodziny. U mnie w domu było silne uzależnienie od nikotyny https://recigar.pl/nikoty...-objawy-skutki/ i mąż długo nie mógł sobie z tym poradzić. Ciągle się o to kłóciliśmy, bo ja zaszłam w ciążę i nie chciałam wdychać tego świństwa. Z pomogą dobrych tabletek i psychologa udało mu się rzucić ten nałóg.
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum