Witam ;) Macie może jakieś przecieki, w związku z poniedziałkowym i wtorkowym egzaminem ? Jakoś pójdzie z teorią, ale praktyka..Mam nadzieję, że nie zaskoczą niczym i egzamin będzie podobny do 2008 roku ;) Baaardzo bym chciała !
Gość
Wysłany: Pią 23 Lis, 2012 15:39 czerwcowy egz
Hej i jak poszedł Wam czerwcowy egzamin? Trudny był Zaskoczyli Was czymś nowym czy podobny był raczej do tych z wcześniejszych lat?:)
Witam,
ja wybrałam przewoźnika w wariancie II xyz 750 zł, ale CMR się nie spodziewałam :)
I już wiem że raczej mam 2 błędy nie dopisałm w CMR przewoźnika nie wiem czemu oraz nie wpisałam wydania grzybów.
Jeszcze wyjdzie że oblałam
Monika
Gość
Wysłany: Sro 23 Sty, 2013 22:02
ja nie chciałem kartoteki . Na początku dobrze zrobiłem ale skreśliłem i wymyśliłem jakies cuda wianki.
Monika . Te 2 brakujące elementy nie powinny zaważyć. CMR-ka mnie też zakoczyła ale wszystko bylo napisane co gdzie wpisać :D
Mimo wszystko uważam, że zadanie było łatwe.
Ale stres dał o sobie znać.
Czekamy na wyniki. Test zaliczyłam na 86 %.
Pozdrawiam
Gość
Wysłany: Czw 24 Sty, 2013 14:40
Część pisemna była bardzo prosta, dużo pytań powtórzyło się z wcześniejszych lat , ja mam ok 82/84 % , a z części przedsiębiorczej ok 75 % . Pytanie z koncesją mnie zaskoczyło , oczywiście zaznaczyłem alkohol :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum