Grupy • FAQ • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Odpowiedz do tematu Opiekun w DPS
Autor Wiadomość

Gość

Wysłany: Wto 17 Cze, 2014 11:57   Opiekun w DPS

Czy ktoś ma informacje jak wyglądała część praktyczna w zawodzie Opiekun w DPS.????? Z tego co wiem egzaminy praktyczne już sie odbywały w czerwcu, np w Rzeszowie.

Gość

Wysłany: Pon 23 Cze, 2014 12:12   Re: Opiekun w DPS

agax01 napisał/a:
Czy ktoś ma informacje jak wyglądała część praktyczna w zawodzie Opiekun w DPS.????? Z tego co wiem egzaminy praktyczne już sie odbywały w czerwcu, np w Rzeszowie.

hej.też właśnie chciałabym się dowiedzieć.Niby ma być zmiana bielizny pościelowej bez pacjenta i zimny okład.pożniej trzeba będzie opisać co się robiło i sytuacje danego przypadku,ale w skrócie.tak bynajmniej było w Gdańsku.Jakbyś coś więcej wiedziała to daj znać [email protected]ę wdzieczna.Chciałabym wiedzieć konkretnie,ale narazie tyle się dowiedziałam. :-/ Pozdrawiam serdecznie.

[ Dodano: Pią 27 Cze, 2014 18:04 ]
agax01, możesz mi przybliżyć więcej informacji?jaka jednostke chorobowa mialas.ile podkladow bylo.cos jeszcze mozesz napisac od siebie.byłabym wdzieczna.jutro mam egzamin na 16sta.Poproszę o odpowiedz.

iwona1403 

Wysłany: Pon 09 Mar, 2015 17:32   OPIEKUN W DPS

WITAM WSZYSTKICH. W czerwcu czeka mnie egzamin zawodowy Opiekun w dps.
Szukam w necie starych arkuszy z etapu teoretycznego, ale jedna wielka porażka :( Macie może jakieś??

Tak się zastanawiam czy na etapie praktycznym może być coś z migowego?? w sensie żeby coś "wymigać" - jak myślicie??

Ciekawa 

Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy

Odpowiedz do tematu