Tutaj można zadawać pytania dotyczące tego przedmiotu
Gość
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2011 15:30 Język angielski w biurze
Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że naprawdę warto uczyć się języków obcych. Warto też inwestować w kursy językowe, bo to naprawdę się przydaje. Szczególnie polecam kursy języka angielskiego w biznesie. Bardzo przydatne.
Dla mnie jest to niezrozumiałe jestem absolwentem technikum elektrycznego i u nas w szkole nie było czegoś takiego jak język obcy w zawodzie ja w prawdzie korzystałem z kursów organizowanych przez unie europejską ale to było parę godzin a umiejętność posługiwania się językiem obcym w zawodzie jest bardzo przydatna...
Gość
Wysłany: Czw 18 Gru, 2014 14:04
u mnie w szkole tez niema czegos takiego jak jezyk obcy zawodowy a powinno to byc gdyz moze przydac sie nam w przyszlosci. Jestem zly na cos takiego bo daja nam przedmioty ktore sa nam nie potrzebne w naszej karierz zawodowej a potrzebne rzecy maja gdzies i jak tu ktos ma potem znalesc sobie prace za granica a cos takiego w CV by sie przydalo. To nie dorzeczne. Jak ludzie w moim wieku (18l) po szkole maja znalesc szybko, dobra prace. Szkola powinna o tym myslec a nie zajmowac sie jakimis bzdurami. W mojej szkole niewiadomo czy bd egzamin zawodowy bo szkola jaszcze nie kupila sprzetu a egzamin zawodowy mam miec w styczniu i jak mam sie przygotowac do czesci praktycznej majac tylko teorie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum