Wysłany: Pią 27 Sty, 2023 12:44 Opony zimowe 175/65 R14 - jaki producent i model?
Szukam przede wszystkim wysokiej klasy opon zimowych do mojego VW Golfa w rozsądnej cenie, ale też racjonalne trwałości Jednak mają się dobrze sprawdzić w Polskich warunkach atmosferycznych zimą. Potrzebuję wersji które będą dobrze wykonane i też zapewnią mi odpowiednią przyczepność do drogi, nawet jak pojawi się na niej śnieg, czy jakieś kałuże. Macie może dla mnie jakieś wskazówki w tym zakresie, bo sami w ostatnim czasie ich szukaliście i po testach możecie podzielić się swoimi spostrzeżeniami? Pozdrawiam i od razu dziękuję za informacje!
W sumie ja się póki co na takich rzeczach nie skupiałem ale za to jestem zdania, że bardzo ważną kwestią jest to aby wiedzieć kiedy trzeba wymienić hamulce w antycznych samochodach. Na całe szczęście bardzo dobrze o tym napisano w https://motoss.pl/artykul...mulce-w-antyku/ i myślę, że takie porady na pewno nam się przydadzą.
Na pewno warto postawić na jakość wykonania i oczywiście odpowiednią przyczepność do drogi nawet jeśli pojawi się woda, czy grubsza warstwa śniegu. Ja mam oddzielne opony na sezon zimowy i oddzielne na letni. Jednak jak nie chcesz przepłacać i kupować pierwszych lepszych to sprawdź sobie jakie są opony zimowe 175/65 R14 na ceneo. Akurat nasi producenci również tutaj dobrze wypadają i przykładem jest Dębica Frigo 2 175/65R14 82T z dobrą klasą ścieralności oraz przyczepności. Pozdrawiam serdecznie!
Akurat sama technika działania dla mnie nie jest tak naprawdę ważna i ja bardziej skupiłem się na tym jakiej firmy pompę ciepła wybrać dla siebie. Jak zacząłem szukać opinii to już wiem, że chińska pompa ciepłą Kaisai jest zdecydowanie godna polecenia.
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum