Tutaj można zadawać pytania dotyczące tego przedmiotu
Gość
Wysłany: Sro 04 Sie, 2010 11:11
Dopiero bede miala ten przedmiot, jaki on jest ? jakie tematy sie omawia? :) pozdarwiam
Gość
Wysłany: Sob 21 Sie, 2010 18:19
Nie wiem jak w innych szkołach, ale u nas duuużo czasu poświęcone zostało na omówienie wszystkich spółek, trochę mieliśmy zajęć ogólnych o prawie a pozostały czas to wycieczki do sądu na rozprawy (łącznie 8 wycieczek w jednym roku szkolnym ) - jak dla mnie genialny sposób na naukę prawa - choć czasami przerażający
Ogólnie jak dla mnie to lekcje dość ciekawe - ale jak wiadomo, dużo zależy od nauczyciela.
Gość
Wysłany: Sro 25 Sie, 2010 06:26
Hejka, dziekuje ci serdecznie za informacje, ciekawe jak bedzie u nas. ale jesli patrzec jakiego bedziemy mieli nauczyciela to moze byc ciezko to porzetrwac hehe pozdrawiam
Gość
Wysłany: Czw 20 Sty, 2011 21:35
ja osobiście lubiłam ten przedmiot :) miałam go w ubiegłym roku, a teraz jestem w ostatniej klasie. jak dla mnie to były to ciekawe lekcje, dużo można się dowiedzieć. szczególnie najważniejsze jest prawa pracownika, tak myślę. bo na egzaminie jest parę takich pytań związanych z tym zagadnieniem. albo np o wymiarze urlopu wypoczynkowego, komu przysługuje po jakim okresie pracy itp. :)
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
Hejka mam pytanie czy ma ktoś notatki z tego przedmiotu??
Gość
Wysłany: Pon 15 Kwi, 2013 07:53
Jeżeli ktoś poszukuje dobrych notatek do tego przedmiotu to polecam książkę "Elementy prawa" Jerzego Lewandowskiego WSiPu. Super książka, sama z niej korzystałam. A u mnie ten przedmiot wyglądał tak, że skupiliśmy się przede wszystkim na aspektach podstawowych prawa, tzn. jak to jest z tymi gwarancjami itp. rzeczy :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum