Wysłany: Sob 20 Mar, 2010 11:44 Kto umie wykonać schemat blokowy
Witam serdecznie, mam taki malutki problem, z wykonaniem schematu blokowego Zupy ogórkowej z ziemniakami, oraz Pierogów z kapustą i grzybami. Czy ktoś, mógłby mi udzielić pomocy
Gość
Wysłany: Pią 10 Cze, 2011 09:22
no jasne to berdzo proste :)
[ Dodano: Pią 10 Cze, 2011 10:23 ]
wystarczy znać jak się robi jakąs potrawę :P najlepiej pisać wszystko w kwadratach ponieważ egzaminator si ę nie bedzie musiał dererwować i szukać :)
[ Dodano: Pią 10 Cze, 2011 10:24 ]
aha ziemniaki najlepiej gotować osobno ponieważ tak pisało w kiążce
termiczna
zalanie wrzącą osoloną wodą
got. do miekkości
odcedzenie
odparownie
dod do zupy
[ Dodano: Pią 10 Cze, 2011 10:28 ]
sorki dwa razy mi się wysłało :0
Gość
Wysłany: Pon 14 Sty, 2013 20:38
Podaj normatyw surowcowy zupy i pierogów a pomogę ze schematami
Gość
Wysłany: Wto 12 Mar, 2013 21:09
Mam prosbe. potrzebuje schemat blokowy ryby po grecku i nie mam za bardzo pojecia od ktorej strony i jak sie za niego zabrac. Byłabym wdzieczna za jakakolwiek pomoc
Gość
Wysłany: Wto 18 Cze, 2013 18:24
super:))
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
Wysłany: Sob 07 Maj, 2016 20:09 egzaminy
Ciekawy wątek, sama szukam przykładowych egzaminów i nic... Teraz jak wszyscy jestem w trakcie matur - a w zasadzie już po i panikuję, że technika nie zdam. Dajcie znać jak będziecie coś mieć
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum