Egzamin zawodowy jest trudny dla technika ekonomisty, mogą sie zdarzyć trudne księgowania, które mogą stanowić problem. Należy uzyskać 75% aby zdać egzamin jest to duża poprzeczka dla ucznia, tymbardziej uczniowie "przeciętni" mogą mieć z nim problem, dlatego jest mała zdawalność egzaminu
Gość
Wysłany: Czw 19 Lut, 2009 16:41
masz rację ale jeżeli uczyłaś się przez cztery lata systematycznie to z egzaminem nie powinnaś miec problemu
Gość
Wysłany: Czw 26 Lut, 2009 20:39
Egzamin zawodowy to nie przelewki tylko poważna sprawa. Jeśli ktoś olewał naukę przez 3 lata i sie bierze do roboty pod koniec 4 klasy to powodzenia życzę. Aby zdać egazmin zawodowy trzeba być uczniem czwórkowym - bo jak nie patrzeć prób punktowy to 75 % w etapie praktycznym co jest bardzo trudne do osiągnięcia dla przeciętnych uczniów. Poprostu nie trzeba się oglądać na inncy i twardo brnąć do przodu, a efekty przyjdą same.
Gość
Wysłany: Sro 25 Mar, 2009 16:51
Egzamin zawodowy to nie przelewki tylko poważna sprawa. Egzamin zawodowy jest trudny dla technika ekonomisty, mogą sie zdarzyć trudne księgowania, które mogą stanowić problem.
Gość
Wysłany: Czw 23 Kwi, 2009 14:29
witam a czy ktos wie kiedy w tym roku ( dokładna data) jest praktyczna czesc egzaminu ;)
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
Prosze nie straszcie się bo to nie ma sensu. Zdawałam próbny egzamin praktyczny i wcale nie jestem uczennica 4. Jestem przeciętną uczennicą i otrzymałam 85% pnuktów. Wystarczy mieć jeden czy 2 zestawy dobrze od początku do końca rozwiązane i nauczyć się wielu rzeczy poprostu na pamięć bo wiele rzeczy powtarzą sie na każdym arkuszu. Życzę wszystkim powodzenia:)
Gość
Wysłany: Sob 13 Cze, 2009 15:05
Słuchajcie jak jest na egzaminie techn. administracji????
Mam w pon i strasznie sie boję :shock:
Gość
Wysłany: Nie 14 Cze, 2009 12:35
Ale czego tu się bać, egzamin jak każdy inny, co ma być to będzie. Zycze ci powodzenia:)
Gość
Wysłany: Nie 14 Cze, 2009 12:41
Serio? A praktyczny, skąd mam to wiedzieć, co musi zrobić pracownik biurowy maldując alebo wydając paszport????
Hej owieczka opisz mi to Nie dziękuję za powodzenia
Gość
Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 09:53
Hej sorry ale nie bardzo rozumie troje pytanie.
Gość
Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 15:07
No część wszystkim,
A co powiecie na temat części teoretycznej?
Są gdzieś jakieś odpowiedzi, w niecie? już?
Gość
Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 15:10
też pisałam dziś ten egzamin i nie mogę znależc żadnych odpowiedi a Wy macie moze coś?
[ Dodano: Wto 16 Cze, 2009 15:13 ]
tylko pamiętam, że, kiedy robiłam analizę to na rok 2008 wskaźnik wyszedł mi 2.04 bodajże a Wam jak i że jest pozytywne zjawisko
Gość
Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 16:28
mi też tak wyszło 2.04
Gość
Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 16:36
Wskaźniki wyszły mi na rok 2007 wyszedł 1.22 , a na rok 2008 2.04
Gość
Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 18:09
mi tez chyba w 2007 1.22 albo 1.24
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum