świetny wynik Roksana89 w koncu bedzie papierek i można sie zaczac bawic w Bodyguarda
Gość
Wysłany: Wto 30 Sie, 2011 21:15
A do jakich szkół chodziliście jeśli można wiedzieć, gdzie mają 100 proc. zdawalności? Ogólnie myślałam, że mniejsza zdawalność tego egzaminu będzie. Słyszałam, że w zeszłych latach dużo osób nie zdawało. Czyżby łagodniej oceniano, bo ustawa była nieaktualna? Jak myslicie?
Gość
Wysłany: Sro 31 Sie, 2011 15:00
dziekuje mireczek85 :)
nio :) paprierek jest :)
teraz wyrabiam licencje :D na 2 stopień :) i pozwolenie na broń
Gość
Wysłany: Sro 07 Wrz, 2011 07:22
czy ktoś się orientuje ile trzeba czekać na odebranie licencji po złożeniu badań i wniosku o wydanie do KWP
Gość
Wysłany: Czw 29 Gru, 2011 14:44
może mi ktoś podać nazwiska lekarzy zajmujących się wydawaniem orzeczenia badań lekarskich i psychologicznych dla osób ubiegających się o licencje pracownika ochrony drugiego stopnia
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum