hej mógłby ktos napisac swoje odpowiedzi moze juz sprawdzone bo ja nie mam jak inaczej ich sprawdzic dzieki
Gość
Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 13:41
super :) agzamin parktyczny naprawdę mi podpasował, w szczególności jeżeli przerobiło się spis 5 testów z "egzamin technik budownictwa"
Gość
Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 16:23
co było na praktycznym???
Gość
Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 19:10
cristoval martin napisał/a:
Były stopy fundamentowe prostąkątne, już wcześniej były stopy ale trapezowe. Kto sie przygotowywał z książki Egzamin zawodowy - Grażyny Janik to bez problemu powinien sobie poradzic.
Wg mnie jedno z łatwiejszych jak do tej pory zadań, no może poza zadaniem z układaniem płytek.
Jakby ktoś mniał dostep do klucza odpowiedzi części teoretycznej lub rozwiazania zadania praktycznego to proszę o info.
Gość
Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 21:50
sama jestem ciekawa tego klucza odpowiedzi. wg mnie to chore czekać tyle czasu na ten klucz po maturach to są po godzinie już klucze a co technik niby gorszy;/
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
ja mam obydwa arkusze moje ogólne odczucia to praktyczny był wporządku ale teoretyczny miał dużo dwuznacznych odpowiedzi
[ Dodano: Pon 28 Cze, 2010 10:20 ]
i zgadzam się że technika mają gdzieś skoro nie chcą pokazać tych kluczów odpowiedzi minął tydzień i dalej nic ciekawe czy z wynikami też im tak pójdzie
ja mam obydwa arkusze moje ogólne odczucia to praktyczny był wporządku ale teoretyczny miał dużo dwuznacznych odpowiedzi
[ Dodano: Pon 28 Cze, 2010 10:20 ]
i zgadzam się że technika mają gdzieś skoro nie chcą pokazać tych kluczów odpowiedzi minął tydzień i dalej nic ciekawe czy z wynikami też im tak pójdzie
Arkusze teoretyczne z rozwiązaniami są od paru dni dostępne na stronie www.testy.egzaminzawodowy.info Same klucze odpowiedzi są na stronie CKE. Tak więc można już sprawdzić swoje wyniki z teorii.
Gość
Wysłany: Czw 01 Lip, 2010 16:29
wiec mozna juz sprawdzic
Kasiulek20 [Usunięty]
Wysłany: Pon 05 Lip, 2010 12:55
kszwlkp napisał/a:
wiec mozna juz sprawdzic
można, można już dawno
Gość
Wysłany: Pon 05 Lip, 2010 16:23
dzieki wielkie trzeba bedzie sprawdzic pozdrawiam
Gość
Wysłany: Sob 10 Lip, 2010 15:51
ma może ktoś rozwiązany egzamin praktyczny lub wiecie może gdzie jest?
Odpowiedzi z częśći teoretycznej są na stronie OKE. Można sprawdzić czy się zdało.
Gość
Wysłany: Pon 12 Lip, 2010 16:32
Chodzi mi o rozwiązanie do testu praktycznego .
Może ktoś posiada?
Gość
Wysłany: Wto 18 Mar, 2014 22:39
cristoval martin napisał/a:
Powiem to co sam przeanalizowałem NIGDY się nie powtórzył żaden projekt na egzaminie zawodowym były już takie zadania:
- Betonowe Ławy Fundamentowe (Czerwiec 2007)
- Schody Żelbetowe (Czerwiec 2008)
- Strop gęsto żebrowy typu Fert-45 (Czerwiec 2009)
- Monolityczne Żelbetowe Stopy Fundamentowe (Czerwiec 2010)
- Ścianki Działowe z Cegły (Czerwiec 2011)
- Monolityczne Żelbetowe Belki Nadprożowe (Czerwiec 2012)
- Słupy Żelbetowe i Murowane (Czerwiec 2013)
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum