Wysłany: Pon 21 Cze, 2010 19:17 Egzamin Zawodowy: PROJEKT
Ja mam trzy projekty, które dał nam profesor.
1. Ośrodek sportowo-wypoczynkowy otrzymał zamówienie na całodzienne wyżywienie
czterdziestoosobowej grupy chłopców w wieku 13 - 15 lat. Organizatorzy wypoczynku
uzgodnili jadłospis dzienny.
2. W sanatorium przebywa grupa 20 kuracjuszy...
TEN PROJEKT BYŁ W ZESZŁYM ROKU!
3. W domu opieki przebywa 28 osób w wieku powyżej 60 lat. Osoby te mają
zapewnione cztery posiłki dziennie: śniadanie, II śniadanie, obiad i kolację. Posiłki
przygotowywane są zgodnie z określonym jadłospisem.
Wszystkie przykładowe projekty mam opracowane i z komentarzami.
Gość
Wysłany: Pon 21 Cze, 2010 22:56
Mógłbyś je wrzucić?
Gość
Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 17:32
fajnie.mam nadzieje ze sa dobrze obliczone.....
Gość
Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 20:06
mam pytanie do egz zawodowego.w projekcie jest pytanie:wykaz zastawy stolowej dla 40 osobowej grupy wydawanej jednoporcjowo to pisze sie 40 sztuccow czy 1 para sztuccy?????
[ Dodano: Wto 22 Cze, 2010 20:10 ]
i wlasnie w jednym z tych zadan(czerwiec 2007)jest pytanie o wykaz zastawy stolowej do obiadu i kolacji....jest napisane 28 talerzy a nam profesor tlumaczyl ze pisze sie po 1 szt.......jak w koncu ma byc????
[ Dodano: Wto 22 Cze, 2010 20:16 ]
wlasnie w tym ostatnim zalaczniku maykon'a.........
a my na lekcji robilismy to i nam gosciu tlumaczyl ze pisze sie tylko po jednej sztuce...pomozcie!!!!
Gość
Wysłany: Sro 23 Cze, 2010 07:01
to zalezy jak masz w tresi projektu
bo jesli nie ma nic ze sporzadz wykaz zastawy stolowej dla jednej osoby to piszesz tyle sztuccow talerzy itd ile jest osob podanych a jak jest w tresci ze tylko dla jednej osoby to podajesz dla jednej osoby
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
dzieki maykon:) a jak Ci poszlo?????ja wyliczylam ze koszt jednostkowy 4,87zł a calkowity 243,25zł,w 7 zadaniu wartosc energetyczna 1 094,71 kcal?????????piszcie!!!!
Gość
Wysłany: Sro 23 Cze, 2010 16:27
nika1991 napisał/a:
dzieki maykon:) a jak Ci poszlo?????ja wyliczylam ze koszt jednostkowy 4,87zł a calkowity 243,25zł,w 7 zadaniu wartosc energetyczna 1 094,71 kcal?????????piszcie!!!!
koszt jednostkowy i całkowity mam tak samo tylko tą wartość energetyczna źle zrobilam bo zapomniałam jednostki przeliczyć i mam wyższą niestety
Gość
Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 15:24
Witam. Mam prośbę czy mógłbyś mi wrzucić wszystkie arkusze jakie masz zraz z odp? byłabym bardzo wdzięczna. [email protected]
Gość
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012 20:47 :(
Jak dla mnie to ten projekt był trudny, pewnie dlatego, ze projekty w szkole robić zaczęliśmy dopiero w czwartej klasie :(
Gość
Wysłany: Pon 16 Kwi, 2012 20:10
Hej, miałabym do Ciebie ogromną prośbę,jeśli posiadasz jeszcze jakiekolwiek arkusze z odpowiedziami czy mógłbyś mi je wysłać? moja poczta to [email protected] byłabym wdzięczna
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum