Panowie, czy ktos z was zdawal juz część praktyczną egzaminu zawodowego ? Chodzi mi głównie o dzisiejsze zmiany tj 22 czerwca 2010r. Z miłą chęcią dowiedział bym się pewnych informacji na temat zadania ;)
Gość
Wysłany: Sro 23 Cze, 2010 17:29 Re: Praktyczny
??????????????????????????
Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2011 17:03
Ma może ktoś w PDF egzamin praktyczny z mieszalnikiem z załącznikami ???
Gość
Wysłany: Wto 01 Lut, 2011 17:46
Są już gotowe rozwiązania dla praktycznego egzaminu mechatronika 2010? (chodzi o te automatyczne drzwi - otwieranie/zamykanie)
Gość
Wysłany: Wto 01 Lut, 2011 22:44
Chodziło mi o zadanie chyba nr3. z praktycznego tam był mieszalnik jakiejś cieczy,
znalazłem już na stronie ale może jakieś gotowe rozwiązana są do niego.
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
z tego co pamiętam to na egzaminie praktycznym w czerwcu 2010 były drzwi sterowane sterownikiem PLC, który sterował siłownikiem pneumatycznym beztłoczyskowym??
Gość
Wysłany: Wto 01 Mar, 2011 21:17
Wtedy były chyba 3 zestawy, dwa z bramą i trzeci z mieszalnikiem do farb.
Gość
Wysłany: Wto 01 Mar, 2011 22:27
No tak masz racje tak pewnie było w mojej szkole akurat były tylko te dwa zestawy ale nie było to trudne. jden z tych arkuszy akurat ktory sie mi trafił zawierał błąd z lista przyporządkowania coś tam było przekręcone ale dało rade się zrobić.
Gość
Wysłany: Sro 02 Mar, 2011 18:51
Z tą lista to chyba było specjalnie zrobione trzeba było ja poprawić/dopisać brakujące elementy :D Podobno ten trzeci był najtrudniejszy ....
Gość
Wysłany: Sro 02 Mar, 2011 20:28
niedawno sobie rozwiązałem ten z tymi zaworami, no i wydaje sie mi ze nad programem trzeba było troszke wiecej pomysleć a po za tym to ten sam poziom. Moze orientujesz si e co zapowiada sie na ten rok??
[ Dodano: Sro 02 Mar, 2011 20:36 ]
Ogólnie to jest coraz mniejsze zainteresowanie tym kierunkiem z tego co widzę. Ludzie sie boją ze za trudny...
Gość
Wysłany: Czw 26 Maj, 2011 15:29
sam nie wiem tego
Gość
Wysłany: Wto 15 Maj, 2012 14:27
ma ktoś jakieś zadania na egzamin praktyczny technik obsługi turystycznej?
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum