W piątek pisałam go jako próbny, ma ktoś może rozwiązanie?
Gość
Wysłany: Sro 16 Cze, 2010 10:46
Ja też potrzebuję rozwiązanie tego testu. Mieliśmy go na próbnym miesiąc temu ale nie pamiętam odpowiedzi:-(
Gość
Wysłany: Sro 16 Cze, 2010 16:24
Temat praktycznego to makijaz wieczorowy i mam nadzieje,ze w czerwcu nic zwiazanego z makijazem nie bedzie,poniewaz nastawiam sie bardziej na zabiegi na cialo. Test teoretyczny rzeczywiscie bardzo podobny do tego ktory byl w styczniu 2009r.,niektore pytania takie same,inne bardzo podobne.Duzo pytan ze skladnikow aktywnych, sterylizacji, zasad bhp.
Gość
Wysłany: Pią 18 Cze, 2010 23:33
My w szkole pisaliśmy ten projekt zaraz po styczniowym egzaminie. Ale nikt nie sądzi aby makijaż mógł się powtórzyć
Gość
Wysłany: Nie 20 Cze, 2010 10:15
to co bylo juz wczesniej na egzaminie raczej sie nie powtorzy :( a szkoda a wie ktos moze gdzie znalesc rozwiazanie tego projektu?
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum