Grupy • FAQ • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Odpowiedz do tematu Technik ochrony fizycznej osób i mienia
Autor Wiadomość

Gość

Wysłany: Pon 28 Cze, 2010 11:58   Technik ochrony fizycznej osób i mienia

Mam do was pytanie. Zastanawiam się nad tym profilem i chciałam się was zapytać jak oceniacie ten zawód? Czy kobieta da sobie rade na tym kierunku ? Serdeczne dzięki:) pozdrawiam :)

Gość

Wysłany: Sro 08 Wrz, 2010 08:00   

czesc ;-) szczerze Ci powiem ze tez jestem kobieta w tamtym roku poszlam do szkoly ochroniarskiej i pierwsze co mnie zdziwilo to fakt ze jest w niej wiecej kobiet niz mezczyzn:D wiec spokojnie nie masz sie o co martwic bo kobiety tez licza sie w tym zawodzie;P powodzenia i pozdrawiam:):)

Gość

Wysłany: Czw 30 Wrz, 2010 12:34   

Można powiedzieć, że ochrona to pierwsza branża, w której istnieje parytet płci. Zgodnie z przepisami przeszukania osoby na imprezie masowej lub obiekcie (np. sklepie), może dokonać tylko osoba tej samej płci.
Choćby z tego względu, ale nie tylko właściciele AO muszą zatrudniać kobiety w ochronie.

Pamiętaj, że profesjonalna ochrona polega przede wszystkim na przewidywaniu i zapobieganiu zagrożeniom, minimalizowaniu ryzyka.
Bezmyślne góry mięśni sprowokowały już zbyt wiele zadym kompromitując swoich pracodawców. Stąd szefostwo coraz częściej powierza kierownicze stanowiska kobietom.

klaudynka90 

Wysłany: Sro 25 Lis, 2015 21:26   

Tak to prawda w branży ochrony kobiety są mile widziane i chętnie zatrudniane przez pracodawców. Sama jestem związana z tą branżą i to na kierowniczym stanowisku, ale to zawód dla ludzi z pasją i dużym zaangażowaniem w to co robią

cegla11 

Wysłany: Sob 10 Cze, 2017 18:15   

Hmm, nie wiedziałem nawet, że jest technikum ochroniarskie :-P

Ciekawa

Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko

Wysłany:    

Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu
www.testy.egzaminzawodowy.info

Arkusze praktyczne i przyk³adowe rozwi±zania zadañ s± na stronie
www.egzaminzawodowy.info

Kubiczek 

Wysłany: Sro 21 Cze, 2017 12:42   

Czy jest może ktoś, kto aktualnie jest w trakcie nauki na kierunku 'technik ochrony fizycznej osób i mienia'? Głównie zależy mi na opinii kobiet, ale zdaniem mężczyzn również nie pogardzę.
Rozważam zapisanie się na właśnie taki kierunek kształcenia i chciałabym dowiedzieć się, jakie są w ogóle zajęcia i czy wymagana jest pełna sprawność fizyczna - w rozumieniu, czy są zajęcia z wychowania fizycznego, czy też nie?
Za wszelkie informacje bardzo serdecznie dziękuję.

Sara212

Wysłany: Sro 01 Gru, 2021 12:24   

Chciałabym wam polecić firmę https://elfurio.pl która to firma która zajmuje się dystrybucją wysokiej jakości czujników dymu, centrali oddymiania i innych produktów służących do ochrony przeciwpożarowej. Sprawdźcie koniecznie na ich oferty.

FrankJScott

Wysłany: Sro 07 Gru, 2022 17:42   

In response to the person asking about amazon fba minimum stock, seller central fee calculator, start fba amazon, fba removal order fees, I highly recommend this great amazon fba prep service details on top of fulfillment by amazon, alternatives to amazon fba, be amazon seller, fba print labels, heroes amazon fba, fba freight, all amazon fba fees, fba 3pl, look at this useful amazon fba prep service details and don't forget amazon seller packaging, use an amazon barcode to track inventory, fulfillment by ebay, amazon product size tiers, fba mentor, fulfilled by amazon canada, list of amazon fba prep center companies, fba smashers, try this useful amazon fba prep service site for amazon fba ca, amazon efn, woocommerce amazon fba, fba small and light, amazon seller program, perch amazon fba, multi channel fulfillment amazon fees, fulfilled merchant, not forgeting this high rated amazon fba prep service details as well as using amazon fulfillment, best distributors for amazon fba, fba prep, amazon seller ipi, amazon seller private label, amazon removal order, amazon fba guidelines, amazon fba ppc, as well this excellent amazon fba prep service details for amazon fba guide 2021, amazon multichannel fulfillment, fba reimbursement notification, ship to amazon fulfillment center cost, amazon fba business, helium fba, amazon profit calculator excel, amazon fba brand registry, See More @ Awesome Heavy Equipment Advice 9fb69d0

Ciekawa 

Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy

Odpowiedz do tematu