No proszę gratuluję wszystkim :) ja również zdałam
I cz- 90%
II cz. - 75%
Praktyczny - 83% (trochę mało ale grunt, że zaliczone, jak na rok przerwy to i tak nie źle :))
Gość
Wysłany: Pią 01 Mar, 2013 16:42
dagusia_sc napisał/a:
No proszę gratuluję wszystkim :) ja również zdałam
I cz- 90%
II cz. - 75%
Praktyczny - 83% (trochę mało ale grunt, że zaliczone, jak na rok przerwy to i tak nie źle :))
no mówiłam -jaj bym sobie nie robiła-jak sie podpisywałam to widziałam nazwisko twoje , ale super wynik masz ciekawe czemu u mnie taki niski chyba nabazgroliłam za bardzo nieważne ważne że zaliczone
Gość
Wysłany: Pią 01 Mar, 2013 19:31
Ja też dopiero dzisiaj odebrałam dyplom
Teoria 84% i 90%
Praktyka 98%
U nas na 21 osób tylko jedna nie zdała, a reszta wyników jest raczej wysoka. Pozdrawiam :)
Gość
Wysłany: Nie 03 Mar, 2013 09:59
U nasz było 17 zdający, pewnie tylko jedna osoba musi być czerwcu bo mała egzamin na policjanta, w samym dniu co praktyczny.
Nawet jak by były procenty takie:
Pisemnej cześć:
1 - 50%
2 - 30%
Praktyczna cześć:
75%
To też jest zdany egzamin.
Oj będzie konkurencja w pracy, ma cichą nadzieje ze połowa wasz już pracuje. Tylko musiała mieć technika bhp po wejściu nowych przepisów.
Gość
Wysłany: Pon 04 Mar, 2013 11:03
ja zdobyłam 86% trochę mało ale ważne że zdany;-)
gratuluję wszystkim:)
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
mam pytanie do Was odnośnie arkuszy ... czy mozna go otrzymać w szkole i zweryfikować błędy ( tak ogólnie z ciekawości sprawdzić co się zrobiło np źle...co przeoczyło itd)
Gość
Wysłany: Czw 21 Mar, 2013 11:19
witam , tak czytam wasze wypowiedzi ( w czerwcu zdaję) i piszecie ze 83 % to troche mało ja sie martwie zeby zdac , moze macie jakies rady dla mnie odnosnie samych egzaminów
czy ktos ma może projekt i mógłby sie podzielic ze stycznia 2013 ?
Gość
Wysłany: Czw 04 Kwi, 2013 15:32
kasia stelka napisał/a:
witam , tak czytam wasze wypowiedzi ( w czerwcu zdaję) i piszecie ze 83 % to troche mało ja sie martwie zeby zdac , moze macie jakies rady dla mnie odnosnie samych egzaminów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum