Jak tam samopoczucie? Pamietacie ze w czerwcu pidalismy egzamin?? Jest stres przed wynikami czy nie?? Ale jeszcze troche musimy poczekac...;/ a moze ma ktos dokladne rozwiazanie projektu DŁODKI SEN??
Gość
Wysłany: Wto 07 Sie, 2012 16:18
Heeej ludziska ;D No stresik coraz większy bo to już lada chwila wyniki.. Ja mam małe obawy co do analizy.. ;/ Ale zobaczymy. Miejmy dobre nadzieje ;) Może akurat się uda..
Gość
Wysłany: Czw 09 Sie, 2012 20:48
witam uuuuu juz niedługo wyniki .... szok .. :) mysle ze jakies byki mozna miec przeciez 1/4 mozn amiec zle tak ??? 75% zeby zdac ;P to duzo ale chyba 25% byków mozn zrobic tak ???:)
Gość
Wysłany: Nie 12 Sie, 2012 12:39
bd można na necie najpierw spr wyniki ? czy dopiero w szkole ?
Gość
Wysłany: Sro 15 Sie, 2012 12:47
to kiedy w końcu są te wyniki w szkołach i rozdanie dyplomów?
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
Hejka! Mi powiedzieli w sekretariacie, że 30.08 są wyniki. Myślę, że w necie mogą być jakieś dane statystyczne, ale dokładnie tego kto zdał, a kto nie nie będzie.
Wyniki egzaminu i dyplomy zostaną udostępnione zdającym 31 sierpnia 2012 r.
Gość
Wysłany: Pią 24 Sie, 2012 15:16
aha dzięki ;)
Gość
Wysłany: Pon 27 Sie, 2012 09:57
witam :) jak emocej przed wynikami to juz w ten Piątek :)))))))))) ciekawe jak bd oceniac dokumenty ktos wie coś ???
Gość
Wysłany: Pon 27 Sie, 2012 17:28
Dokumenty będą oceniać tak, że np. za fakturę możesz dostać 7 punktów, ale coś Ci się pomyliło, masz datę złą, to nie dostajesz punktów 6, tylko 0:)
czyli jeden błąd- 0 punktów
Gość
Wysłany: Wto 28 Sie, 2012 13:01
Nie straszcie tym kluczem oceniania! ;o Wyniki już za 2 dni. aaaa
Gość
Wysłany: Wto 28 Sie, 2012 16:13
o boze masakra jak tak bedzie ....
ale wtedy chyba dokumenty juz nie bd punktownae po 6-5pkt .. tylko po 2-3pkt
eh a to p[rawda ze z ZSO oceniaja bilans otwarcia ???
Gość
Wysłany: Wto 28 Sie, 2012 21:19
po pierwsze egzaminy już sprawdzone, po drugie i tak nie mamy wpływu już na nic, po trzecie klucz jest jaki jest. Dokumenty są punktowane tak jak dotychczas, czyli 5, 6 ,7 a zasady nowe :) razem z klasą myśleliśmy, że nas nauczycielka wkręca, żebyśmy się na lekcjach przykładali do każdego dokumentu, ale mówiła, że tak od zeszłego roku jest, a jest egzaminatorem, więc wie co mówi (chyba) :)
Gość
Wysłany: Pią 31 Sie, 2012 06:33
WITAM z rana zdałemm Yupi :))) a jak u was u mnie cały egzamin pozytywny ;D
Gość
Wysłany: Pią 31 Sie, 2012 06:45
a na OKE Kraków wieje pustką...;/.
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum