Witam proponuje aby zachować względną przejrzystość forum i uniknąć spamowania w temacie egzamin 2012 co chwile pytaniami o arkusz , aby osoby które takowe posiadają wstawiły je tutaj w formie wrzuconych plików na serwis hostingowy bądź skanami.
UPRASZA SIE O NIE SPAMOWANIE O ARKUSZE JAK KTOŚ BĘDZIE CHĘTNY TO WRZUCI
aby bylo przejrzyscie jak ktos sie zdecyduje wrzucic arkusz to niech napisze dzien w ktory pisał i godzine i nazwe firmy .
Pozdrawiam
[ Dodano: Sro 20 Cze, 2012 09:46 ]
Tutaj w załaczniku znajduje sie Hurtownia ROSA z 19.06.2012 godzina 9:00 rano
Gość
Wysłany: Sro 20 Cze, 2012 11:22
...
Gość
Wysłany: Sro 20 Cze, 2012 13:34
wie ktoś gdzie znajdują się arkusze z pytaniami do egzaminu teoretycznego technik ekonomista czerwiec 2012?? bo szukam i nie moge znalezc, a chce wiedziec jak mi poszło
Gość
Wysłany: Sro 20 Cze, 2012 14:24
posiada ktoś już zadanie z dzisiejszego dnia? jak tak to proszę na maila [email protected]
Gość
Wysłany: Sro 20 Cze, 2012 15:14 arkusze ROSA Z rozwiązaniem egzamin z dnia 19 czerwca godz 9
mam egzamin z rozwiązaniem ,jak ktoś chce pisać na maila [email protected]
[ Dodano: Sro 20 Cze, 2012 15:16 ]
mam ROSA egazmin z 19 czerwca z rozwiązaniem,dzisaj ja pisałam egzamin bylo praktycznie to samo tylko analiza rentownosci sprzedazy netto
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum