Grupy • FAQ • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Odpowiedz do tematu Zrzuty ekranu, ich zapis i wydruk (?)
Autor Wiadomość

Gość

Wysłany: Nie 17 Cze, 2012 18:16   

czarny1 napisał/a:
wlasnie instaluje AVG u siebie na drugim kompie i powiem Ci czy tez ten blad przy aktualizacji wystepuje ;p


ok,tylko aktualizować musisz z pliku bo na egzaminie nie bedzie internetu

 
     

Gość

Wysłany: Nie 17 Cze, 2012 18:22   

pawel666 napisał/a:
ok,tylko aktualizować musisz z pliku bo na egzaminie nie bedzie internetu
pawel666 napisał/a:

ok,tylko aktualizować musisz z pliku bo na egzaminie nie bedzie internetu
no niestety zaczal aktualnizacje bez mojej zgody sam;p;p to tego Ci nie powiem ale mysle ze mozesz zapomniec o AVG na egzaminie , byl uzywany ale w poprzednich latach , teraz chyba przeszli na avasta!

 
     

Gość

Wysłany: Nie 17 Cze, 2012 18:25   

czarny1 napisał/a:
pawel666 napisał/a:
ok,tylko aktualizować musisz z pliku bo na egzaminie nie bedzie internetu
pawel666 napisał/a:

ok,tylko aktualizować musisz z pliku bo na egzaminie nie bedzie internetu
no niestety zaczal aktualnizacje bez mojej zgody sam;p;p to tego Ci nie powiem ale mysle ze mozesz zapomniec o AVG na egzaminie , byl uzywany ale w poprzednich latach , teraz chyba przeszli na avasta!


a ja słyszałem ze to szkoły dobieraja sobie antywirusa,wiadome ze w kazdej szkole jest inna płytka bo jest inne sprzet.... i inne sterowniki


a gdzie w avascie jest aktualizacja z pliku bo nie zauwazylem tej opcji ?
 
     

Gość

Wysłany: Nie 17 Cze, 2012 18:27   

o czekaj scaigam baze wirusow do AVG zaraz zaktualziuje z pliku .. i Ci napisze co i jak

[ Dodano: Nie 17 Cze, 2012 18:32 ]
pawel666 napisał/a:
a gdzie w avascie jest aktualizacja z pliku bo nie zauwazylem tej opcji ?
nie ma takiej opcji wlasnie ....

[ Dodano: Nie 17 Cze, 2012 18:35 ]
Aktualizacja z pliku w AVG poszla bez blednie ;p
 
     

Gość

Wysłany: Nie 17 Cze, 2012 18:37   

czarny1 napisał/a:
o czekaj scaigam baze wirusow do AVG zaraz zaktualziuje z pliku .. i Ci napisze co i jak

[ Dodano: Nie 17 Cze, 2012 18:32 ]
pawel666 napisał/a:
a gdzie w avascie jest aktualizacja z pliku bo nie zauwazylem tej opcji ?
nie ma takiej opcji wlasnie ....

[ Dodano: Nie 17 Cze, 2012 18:35 ]
Aktualizacja z pliku w AVG poszla bez blednie ;p


ok dzieki ,mam nadzieje ze mi to sie uda na egzamine....

[ Dodano: Nie 17 Cze, 2012 18:39 ]
[ Dodano: Nie 17 Cze, 2012 18:32 ]
pawel666 napisał/a:
a gdzie w avascie jest aktualizacja z pliku bo nie zauwazylem tej opcji ?
nie ma takiej opcji wlasnie ....

skoro nie ma takiej opcji to nie bedzie avasta(chyba ze starsza wersja z mozliwoscia aktualizacji z pliku) na egzaminie bo trzeba wykonac aktualizacje a internetu na 100% nie bedzie.
 
     

Ciekawa


Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Posty: 99
Sk±d: daleko

Wysłany:    


Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu
www.testy.egzaminzawodowy.info

Arkusze praktyczne i przyk³adowe rozwi±zania zadañ s± na stronie
www.egzaminzawodowy.info

 
 

Gość

Wysłany: Nie 17 Cze, 2012 18:39   

ponoc nadzieja matka glupich ale kazda matka kocha swoje dzieci :D:D zycze powodzenia na egzaminie i tych UPRAGNIONYCH 75% ;)
 
     

Gość

Wysłany: Nie 17 Cze, 2012 18:46   

czarny1 napisał/a:
ponoc nadzieja matka glupich ale kazda matka kocha swoje dzieci :D:D zycze powodzenia na egzaminie i tych UPRAGNIONYCH 75% ;)

nie dziękuje żeby nie zapeszyć :mrgreen:
 
     

Gainer 


Dołączył: 12 Cze 2012
Posty: 7

Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 00:05   

15-25 trafnych screenów wystarczy.
Cóż są "mózgi" co mówią że trzeba 60 screenów :mrgreen:
 
     

Gość

Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 00:09   

Gainer napisał/a:
15-25 trafnych screenów wystarczy.
Cóż są "mózgi" co mówią że trzeba 60 screenów :mrgreen:


no wiesz mój nauczyciel który ocenia prace(jest egzaminatorem) mówił nam ze prace gdzie było poniżej 40 screenów w większości były nie zaliczone..... A inna nauczycielka mówiła nam ze wystarczy właśnie 15-20 screnów....
 
     

Gość

Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 17:36   

Podsumowując burzliwą rozmowę czego dokładnie robimy kopie zapasowe? Całego systemu, rejestru i ewentualnie uwzględnionych w zadaniu folderów tak?
 
     

Gość

Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 18:00   

pawel666 napisał/a:
czarny1 napisał/a:
o czekaj scaigam baze wirusow do AVG zaraz zaktualziuje z pliku .. i Ci napisze co i jak

[ Dodano: Nie 17 Cze, 2012 18:32 ]
pawel666 napisał/a:
a gdzie w avascie jest aktualizacja z pliku bo nie zauwazylem tej opcji ?
nie ma takiej opcji wlasnie ....

[ Dodano: Nie 17 Cze, 2012 18:35 ]
Aktualizacja z pliku w AVG poszla bez blednie ;p


ok dzieki ,mam nadzieje ze mi to sie uda na egzamine....

[ Dodano: Nie 17 Cze, 2012 18:39 ]
[ Dodano: Nie 17 Cze, 2012 18:32 ]
pawel666 napisał/a:
a gdzie w avascie jest aktualizacja z pliku bo nie zauwazylem tej opcji ?
nie ma takiej opcji wlasnie ....

skoro nie ma takiej opcji to nie bedzie avasta(chyba ze starsza wersja z mozliwoscia aktualizacji z pliku) na egzaminie bo trzeba wykonac aktualizacje a internetu na 100% nie bedzie.


Co do avasta - oczywiście, że się da aktualizować z pliku ponieważ sam miałem kilkukrotnie na próbnym egzaminie to.

Po prostu trzeba ustawić ręczne aktualizacje, wyłączyć opcje by avast startował ze startem systemu, zrestartować komputer i odpalić aktualizację :-)
 
     

Gość

Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 18:22   

Czemu niby straszę? :) Podałem nawet link do instrukcji - wystarczy 2 razy spojrzeć i nie trzeba się już bać :]
 
     

Gość

Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 18:30   

Piotrroger napisał/a:
Czemu niby straszę? :) Podałem nawet link do instrukcji - wystarczy 2 razy spojrzeć i nie trzeba się już bać :]


to fakt,a tu na złość będzie Norton :mrgreen:
 
     

Gość

Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 21:10   

Co do kopii - wydaje mi się, że wystarczy kopia kluczowych plików, plus Nowy punkt przywracania systemu (ma on w sobie wtedy kopię rejestru). Chyba że w drugim przypadku zwyczajnie lepiej zrobić tylko kopię rejestru?
 
     

Gość

Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 21:30   

Piotrroger napisał/a:
Co do kopii - wydaje mi się, że wystarczy kopia kluczowych plików, plus Nowy punkt przywracania systemu (ma on w sobie wtedy kopię rejestru). Chyba że w drugim przypadku zwyczajnie lepiej zrobić tylko kopię rejestru?


Ja przeczytałem wszystkie strony i zastanawiam się nad jednym - JAKIE WY KOPIE CHCECIE TWORZYĆ?!

Ja na próbnym nigdy nie robiłem kopii i wszystko było w jak najlepszym porządku.
 
     

Ciekawa 


Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Dołączył: dawno
Posty: 99
Skąd: daleko



Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

 Copyright 2008 FORUM EgzaminZawodowy.info
Korzystanie z forum oznacza akceptację Regulaminu i Polityki Prywatności || Kwalifikacje w zawodzie
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group template created by szpak  - anime