Grupy • FAQ • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Odpowiedz do tematu Wrażenia i odpowiedzi - technik kucharz czerwiec 2012
Autor Wiadomość

Gość

Wysłany: Sro 20 Cze, 2012 17:31   

też się przestraszyłem tego paprykarzu ale jak trzeba było wypisać tylko metody to nie było tak źle chociaż i tak się pomyliłem, dobrze że nie było trzeba zrobić technik paprykarzu

 
     

Gość

Wysłany: Sro 20 Cze, 2012 21:35   

ja mialem arkusz 1- wersja i zadnego paprykarzu nie musialem robić. tylko jajecznica, zupa, naleśniki i kisiel

[ Dodano: Sro 20 Cze, 2012 21:38 ]
ja mialem arkusz 1- wersja i zadnego paprykarzu nie musialem robić. tylko jajecznica, zupa, naleśniki i kisiel.


ja mam oba arkusze w domu. nie chce mi sie skanować

[ Dodano: Sro 20 Cze, 2012 21:41 ]
piotrekkucharek napisał/a:
też się przestraszyłem tego paprykarzu ale jak trzeba było wypisać tylko metody to nie było tak źle chociaż i tak się pomyliłem, dobrze że nie było trzeba zrobić technik paprykarzu



no tak tak. tylko obróbka cieplna. no ale co to za filozofia.mięso oczyscić, wytrybowac, pokrajać, obtoczyć w mące, smazyc. doprawic czym tam było, przecier pomidorowy, śmietana i gra..

wkurzylem sie tylko jak przy obiedzie przy obliczaniu zorirnowałem sie ze np por jest i w zupie i surówce, pare razy masło sie powtózyło,a ja juz mialem wpisane długopisem w tabeli zbiorczej jedna pierwszą wartośc gramową..

 
     

Gość

Wysłany: Czw 21 Cze, 2012 09:20   

w tej tabeli tez tak zrobilam... i musialam zmieniac...:) i juz byla strata czasu na glupiej pomylce...
 
     

Gość

Wysłany: Czw 21 Cze, 2012 11:26   

ja mąkę w paprykarzu dałem do zawiesiny ze śmietaną
 
     

Gość

Wysłany: Nie 24 Cze, 2012 15:35   

ja też go podprawiłem zawiesiną z mąki i śmietany, ogólnie zrobiłem tak jak w przepisach w necie, tyle że myślałem, że trzeba zmielić mięso, niby tego nie napisałem bo trzeba było tylko procesy obróbki termicznej i obszedłem to pisząc mięso po obróbce wstępnej brudnej i czystej podsmażyć i dusić potem dodając resztę składników, ale w którymś kolejnym zadania trzeba było wypisać narzędzia i przeznaczenie i wypisałem wilka do mielenia mięsa ;p
 
     

Ciekawa


Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Posty: 99
Sk±d: daleko

Wysłany:    


Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu
www.testy.egzaminzawodowy.info

Arkusze praktyczne i przyk³adowe rozwi±zania zadañ s± na stronie
www.egzaminzawodowy.info

 
 

Ciekawa 


Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Dołączył: dawno
Posty: 99
Skąd: daleko



Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

 Copyright 2008 FORUM EgzaminZawodowy.info
Korzystanie z forum oznacza akceptację Regulaminu i Polityki Prywatności || Kwalifikacje w zawodzie
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group template created by szpak  - manga