Arkusze z zadaniami gdzie można dostać wie ktoś??:)
Gość
Wysłany: Sro 19 Cze, 2013 21:02
cyborg88 napisał/a:
Witam pytanie mam do was ile osob daliscie do konwoju na czesci praktycznej ??
Ja dałem 5 osób
2 konwojentów
1 dowódca
1 osoba transportująca (kasjer)
1 kierowca
Gość
Wysłany: Sro 19 Cze, 2013 21:13
Zgodnie z książką o ochronie osób i mienia czyli przy transporcie 9JO trzeba użyć 2 konwojentów więć:
1x Dowódca konwoju (Lic II) Siedzi koło kierowcy
1x Konwojent (Lic I) Siedzi za kierowcą
1x P. Transportu (Lic I) Siedzi za dowódcą
1x Kierowca (Lic I + Uprawnienie do prowadzenia pojazdów) Siedzi za kierownicą
Ja napisałem ogólnie jak pozostali zrobiłem bład tylko dając pr.transportu zamiast kasjera bankowoz A i mało obowiązków osoby organizującej konwój :(:(
Gość
Wysłany: Pią 21 Cze, 2013 11:16
kingus14 napisał/a:
Ja napisałem ogólnie jak pozostali zrobiłem bład tylko dając pr.transportu zamiast kasjera bankowoz A i mało obowiązków osoby organizującej konwój :(:(
yyy p.transportu jest ok tam nie ma kasjera bankowoz a na upartego moze byc a organizator duzo obowiazkow takich nie ma jezeli to jedyne bledy to bedzie spoko 75%
Mam Kolego nadzieję napisałem wszystkie obowiązki które były w książce Kierowcy Konwojenta Dowódcy konwoju i tego pracownika transportu więc myslę ze za to dostane troche punktów jak za inne mi zabiorą?? nie dałem jeszcze pr. transportu radiotelefonu niestety :(
Jestem załamany dałem 3 zamiast 4 i już po egzaminie.
a mam pytanko kierowca i osoba transportująca miała broń, bo już nie wiem ??? kumpel dodał im glocka a ja nic poza kamizelką i hełmem (oczywiście bez pr. transportu, bo go nie dodałem).
No i kierowca miał mieć licencje czy tylko uprawnienia.
A co do dowódcy to napisałem że został w bankowozie a konwojent bawił się kluczami i kodami i on ładował bankomaty.
Os. transportująca u mnie była tylko w centrali pobierała kasetki i wkładała je do bankowozu i kwitowała odbiór. Nie opisałem jej że jedzie dalej i ładuje bankomaty.
Jeżeli ma być 75% to może jest mała szansa że zdam bo jeżeli 7 zadań to 100% czyli 14% na zadanie.
Gość
Wysłany: Pią 21 Cze, 2013 12:54
Powiem tak mozna ale nie trzeba wszyscy pracownicy maja licencje i kierowca ma dodatkowo uprawnienie do kierowania pojazdow. Bron boze dawac bylo karabinki wz beryl, psa, pałki reszta git na upartego.
ja dałem kierowce z uprawnieniami bez licencji i tą osobe transportującą czyli po egzaminie
[ Dodano: Sob 31 Sie, 2013 08:42 ]
A jednak nie po egzaminie wczoraj dzwoniłem do szkoły i okazało się że czeka tam na mnie dyplom + ten angielski dodatek.
Czyli egzamin zaliczony :).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum