hej wszystkim, może ktoś z was ma już za sobą egzamin? ja mam w czwartek :) chętnie podzielę się informacjami co było, na co trzeba zwrócić uwagę, proszę o to samo ;)
koleżanko a czy Ty piszesz stary czy już nowy egzamin ? :) patrząc na wiek i datę egzaminu chyba nowy więc troszkę inaczej to wygląda niż stary a tutaj jest mowa o starym ... chyba, że trafiłam na złe forum, bo jestem tutaj nowa więc z góry przepraszam :)
Gość
Wysłany: Wto 03 Cze, 2014 19:50
ania947 napisał/a:
akyszboze napisał/a:
hej wszystkim, może ktoś z was ma już za sobą egzamin? ja mam w czwartek :) chętnie podzielę się informacjami co było, na co trzeba zwrócić uwagę, proszę o to samo ;)
koleżanko a czy Ty piszesz stary czy już nowy egzamin ? :) patrząc na wiek i datę egzaminu chyba nowy więc troszkę inaczej to wygląda niż stary a tutaj jest mowa o starym ... chyba, że trafiłam na złe forum, bo jestem tutaj nowa więc z góry przepraszam :)
myślę, że ja znalazłam się na dobrym forum ;) bo jest czerwiec 2014 a ja za 2 dni piszę ;)
stary egzamin też jest w czerwcu tyle, że kilka dni później .. u mnie w szkole np. 2klasy mają 17 jak się nie mylę, a ja czyli jsc stara podstawa mam 24 .. :)
Gość
Wysłany: Wto 03 Cze, 2014 19:56
ania947 napisał/a:
stary egzamin też jest w czerwcu tyle, że kilka dni później .. u mnie w szkole np. 2klasy mają 17 jak się nie mylę, a ja czyli jsc stara podstawa mam 24 .. :)
oo, to nieźle! muszę poszperać czy są inne fora ;)
http://forum.egzaminzawodowy.info/tematy688/czy-mieliscie-juz-egzamin-praktyczny-a-35-vt3434.html
wydaje mi się, że tutaj jest forum dot. nowego egzaminu ;)
Hej wszystkim :) Miałam wczoraj egzamin z kwalifikacji A.35. Było do zrobienia Pw- przychód wewnętrzny, zamówienie od klienta,faktura sprzedaży na podstawie zamówienia, Wz- wydanie zewnętrzne, korekta sprzedaży(rabat 5% na wszystkie towary). + Analiza i ocena dynamiki sprzedaży towarów +wykres w exelu.
Gość
Wysłany: Sob 14 Cze, 2014 19:39
Poda ktoś może kto ma się podpisywać pod tymi dokumentami i jakieś szczegóły do tego wykresu ?
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum