Witam... jak jest jakaś osoba która pisała kwalifikacje A.62 nawet poprawkę, to niech napisze co było... fakt że dopiero piszę w czerwcu ale każda informacja się przyda...
Witam... jak jest jakaś osoba która pisała kwalifikacje A.62 nawet poprawkę, to niech napisze co było... fakt że dopiero piszę w czerwcu ale każda informacja się przyda...
Na praktycznym był zabieg dla kobiety, dokładnie nie pamiętam ale ok 20 lat cera tłusta.
Kobieta lat 18, szara, ziemista cera, nieliczne grudki i cos tam jeszcze
Ogólnie cera tlusta.
Zadanie:
okreslic typ cery, wypelnic karte klienta
wybrac preparaty i srodki z listy i uzyc je w odpowiednim zabiegu zabiegu
zalecenia do domu dla tego typu cery:
-co uzywac i z jaka czestotliwoscia
-skladniki aktywne
- zalecenia dietetyczne
i ...nie pamietam ale to chyba wszystko :)
Hej są jakieś osoby tutaj które nie zdały tego w styczniu? A61? kiedy będzie poprawka? W sekretariacie tłumaczą że dopiero w styczniu czy to możliwe ze dopiero wtedy? w czerwcu mam A62 egzamin
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
Hej są jakieś osoby tutaj które nie zdały tego w styczniu? A61? kiedy będzie poprawka? W sekretariacie tłumaczą że dopiero w styczniu czy to możliwe ze dopiero wtedy? w czerwcu mam A62 egzamin
Witam ja też nie zaliczyłam tego styczniowego egz. brakło mi 1% żeby zaliczyć, już wysłałam podanie o wgląd do pracy... a jeżeli chodzi o poprawkę to u nas można podchodzić w październiku...
To describe all parts of the article, the author employs simple language and facts. I'm looking forward to the next essay. driving directions mapquest
[ Dodano: Pią 24 Lut, 2023 09:31 ]
To describe all parts of the article, the author employs simple language and facts. I'm looking forward to the next essay. moto x3m
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum