Ma ktoś arkusz egzaminacyjny z przedsiebiorczości?
wszystko jest, tylko trzeba poszukać
Gość
Wysłany: Pon 12 Lip, 2010 16:33
U nas w szkole tak samo arkusze można było zabrać tylko jak przyszło co do czego to dostaliśmy 3 arkusze na całą klasę
Gość
Wysłany: Czw 15 Lip, 2010 18:39
Arkusz z danej dziedziny można brać jak każdy wujdzie z egzaminu,wtedy gospodarz klasy wpada do sekretariatu i jeden arkusz muszą dać, nie ma lipy ;) Ja z PP miałem 90% ;)
Gość
Wysłany: Nie 15 Sie, 2010 14:27
Gratuluje ja juz sie boje jak mi to pojdzie za rok hehe ale chyba ta czesc nie jest taka ciezka co?
Gość
Wysłany: Sob 21 Sie, 2010 18:47
Nie jest ciężka :) Uważam, że każdy może ją zdać.
Ja jestem po minimalnym przygotowaniu - 1h w tygodniu w 1 klasie (tak właściwie tylko jeden semestr - w drugim nauczycielka poszła na wychowawcze, a my mieliśmy dodatkową chemię )
A spodziewam się maxa
nooo.... co najmniej 18pkt. :D
Gość
Wysłany: Pon 21 Lut, 2011 15:34
Nie jest ciężka? Ja nawet powiem, że jest banalna. Jak ktoś tej części nie zdaje to ja nie wiem, po prostu nie zasługuje na dyplom technika.
ja będę mial z PP 90%, a co do arkusza tegorocznego, wziełem go ze sobą, ponieważ można go było brać, wiec stwierdzilem że wezmę, bo jak będą odpowiedzi na stronie OKE, to sobie sprawdzę. A tak poważnie to myślałem że ten egzamin z II częsci czyli PP będzie nie co trudniejszy.
Gość
Wysłany: Sro 22 Cze, 2011 19:00
to jeżeli macie odpowiedzi to podzielcioe się nimi na forum :P
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum