Witajcie kto kiedy ma egzaminy TECHNIK MASAŻYSTA???? Ktoś coś??? Ktoś po egzaminie ??? Wiadomo coś??? Pozdrawiam serdecznie wszystkich buźka dla Was ????.
Hej, ja właśnie po, a miałem masaż klasyczny tylnej strony poudzia, wypisać mięśnie tylnej strony podudzia, mięśnie przedniej i bocznej strony poudzia, przeciwskazania miejscowe do mazazu i inne oprócz masażu klasycznego metody przeciw bólowe podudzia kolarza
Inni mieli masaż izometryczny podudzia, izometryczny ramienia i masaż klasyczny przedramienia i ramienia
Ja miałam klasyczny przedramienia i ramienia strona przednia wypisać po 4 mięśnie przedramienia i ramienia choroby ogólne do masażu i zalecenia żeby nie przeciążać ręki a koledzy mieli izometryczny podudzia.
[ Dodano: Sob 27 Cze, 2020 10:40 ]
Hej
A było coś o przyczepach?antagonistach?synergistach?
[ Dodano: Nie 28 Cze, 2020 11:58 ]
U nas było już ramie +przedramię strona przednia z mięśniami
Oraz izometryczny 4glowego + jego przyczepy(4)
[ Dodano: Nie 28 Cze, 2020 18:56 ]
Ostatnia grupa miała izometryczny bicepsa + przyczepy i synergisci dla zginania w łokciu
Oraz izometryczny 4glowego z przyczepami
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum