Dość spokojnie, ale czas bardzo szybko płynie i po wykonaniu rysunków, kosztorysu zostaje bardzo mało czasu, nie wykończyłam kompozycji jak chciałam. Na stanowisku było dużo materiału na zmyłkę, przykładowo liście salalu, flowerbox, mnóstwo różnych gąbek. Zobaczymy, co będzie to będzie, komisja była bardzo miła Powodzenia wszystkim!
Miałam kompozycję na stół bufetowy, dwa rysunki w skali 1:3 legenda i barwy, materał roślinny różowe róże, różowe goździki, eukaliptus, szparagi i bodajże ruskus. Table deco. Kompozycja równoległa wertykalna.
Dziękuję bardzo za informację i podpowiedź:) Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.
[ Dodano: Sob 22 Sie, 2020 08:35 ]
weitarou napisał/a:
Dość spokojnie, ale czas bardzo szybko płynie i po wykonaniu rysunków, kosztorysu zostaje bardzo mało czasu, nie wykończyłam kompozycji jak chciałam. Na stanowisku było dużo materiału na zmyłkę, przykładowo liście salalu, flowerbox, mnóstwo różnych gąbek. Zobaczymy, co będzie to będzie, komisja była bardzo miła Powodzenia wszystkim!
Jak widziałem to właśnie powyżej było coś wspomniane na temat pożarów i ja również jestem zdania, że takie kwestie są po prostu bardzo ważne. Właśnie dlatego chciałbym każdemu polecić świetny wpis ze strony https://znaki-bhp.pl/znak...stwa-pozarowego aby każdy z nas wiedział jak wygląda sprawa związana ze znakami bezpieczeństwa pożarowego.
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum