Dosia13, być może, na zajęciach z wkf nigdy nam nie zwrócono na to uwagi, ja już jestem po egzaminie wiec nic mi to nie da, ale pozostali jak zdają później to niech na to zwrócą uwagę :)
Wisnia44211, nie mam rzutu z boku :( ale ten rysunek był takim "na brudno" jak rysowałam na egzaminie to zrobiłam średnice 40cm, a wysokość też zrobiłam 40 cm, ogólnie jak już ułożyłam bukiet to raczej nie był on patrząc od góry okręgiem bo te kwiaty się nie chciały tak ułożyć, owszem w najszerszym miejscu miał 40 cm ale już z drugiej strony było mniej
Witam ????Jak przebiegł egzamin czy mógłby ktoś opisać?NJa to myślę,że najpierw zapoznanie się że stanowiskiem potem rysunki, legenda ,obliczanie :materiały roślinne kwiaty i trawa ,dekoracyjne wstążka ,bilecik i techniczne rafią.Robimy bukiet i sprzątamy?Tak mniej więcej Kochani?I jak zamontowany jest bilecik i wstążka i ten rzut z boku i z góry?Dziękuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum