witam
chyba już wszystko zostało na temat egzaminu napisane więc od siebie dodam, że egzamin jest podejrzanie łatwy - nie ma wielkich obliczeń i kombinowania, można wziąć wszystko i zmieści się to w wymaganej kwocie.
bez stresu, czasu jest w "sam raz" u nas wszyscy spokojnie kończyli przed/o czasie
jedyne co nie wiadome to kryteria wymagań jakie były i czy udało się je wszystkie spełnić, ale wiadomo, że na wyniki trzeba poczekać.
witam
chyba już wszystko zostało na temat egzaminu napisane więc od siebie dodam, że egzamin jest podejrzanie łatwy - nie ma wielkich obliczeń i kombinowania, można wziąć wszystko i zmieści się to w wymaganej kwocie.
bez stresu, czasu jest w "sam raz" u nas wszyscy spokojnie kończyli przed/o czasie
jedyne co nie wiadome to kryteria wymagań jakie były i czy udało się je wszystkie spełnić, ale wiadomo, że na wyniki trzeba poczekać.
a powiedz mi prosze bralas wszystkiego tyle ile w tablei czyli np 2 m rafi? i ile bylo celafonu?
Cześć, jak to jest z tym końcowym podcinaniem? Mnie w szkole uczyli, że można sekatorem wyrównac na końcu bukiet, ale róże i tak nalezy podciąć jeszcze nożem, bo za to są punkty. Ktoś może się ustosunkować?:)
Hej, mógłby mi ktoś powiedzieć tak mniej więcej na czym polega ten bukiet skrętoległy? Niestety w mojej szkole nie było zbyt dobrych nauczycieli Czy to to samo co bukiet na okrągło? I czy główki róż mogą znajdować się blisko koło siebie czy musi być między nimi przestrzeń? Bardzo przepraszam za takie głupie pytania, ale u nas każdy mówi co innego i już zgłupiałam
dziewczyny jakie wymiary mam podac bukietu jutro jak bede robic z gory rysunek? bo wiem, ze wysokosc ma byc 50 cm w skali 1:5, ale co z rzutem z gory????
i celofan to srodki ozdobne czy techniczne?????
i jeszcze jedno, trawe niezdziwedzia zrobilyscie tak ze wystawala wysoko? czy rowno z rozami? bo jak dam trawe wystajaca to bukiet bedzie mial wiecej centymetrow
Czyli nie może być zwarty... eh, to nie zdam Ale czy tak wielkie dzięki za wytłumaczenie
u nas wyszły różne bukiety - niektóre były takie jak na zdjęciu, które wstawiłam, inne bardziej "główka przy główce". Więc nie wiem jaki ma być bo komisja nawet nie mrugnęła okiem czy w dobrym kierunku idziemy
najważniejsze to nie stresować się.
Edit. Celofan to środek ozdobny, trawa troszkę wystawała ale u nas nikt z metrówką nie chodził
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum