Grupy • FAQ • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Odpowiedz do tematu R26 egzamin praktyczny czerwiec 2016
Autor Wiadomość

KastetKalosz 

Wysłany: Pon 13 Cze, 2016 21:09   

Dziękuję Madzialenkko 3 za odpowiedź i serdecznie pozdrawiam. :roll:

Jeżeli chodzi o egzamin pisemny to raczej nie ma szans na dowiedzenie się, czegokolwiek to jest po prostu loteria – może nie będzie tak upiornie…... :roll:

Jeszcze wszystko przedemną ...... a choroba nie chce odpuścić.
:roll:

Nicky96 

Wysłany: Pon 13 Cze, 2016 21:54   

Czytanie ze zrozumieniem to podstawa i odrzucenie odpowiedzi fałszywych. 60 minut to dużo czasu

Mglawica 

Pomogła: 1 raz

Wysłany: Wto 14 Cze, 2016 09:44   

witam
chyba już wszystko zostało na temat egzaminu napisane więc od siebie dodam, że egzamin jest podejrzanie łatwy - nie ma wielkich obliczeń i kombinowania, można wziąć wszystko i zmieści się to w wymaganej kwocie.

bez stresu, czasu jest w "sam raz" u nas wszyscy spokojnie kończyli przed/o czasie

jedyne co nie wiadome to kryteria wymagań jakie były i czy udało się je wszystkie spełnić, ale wiadomo, że na wyniki trzeba poczekać.

summer189 

Wysłany: Wto 14 Cze, 2016 11:40   

Mglawica napisał/a:
witam
chyba już wszystko zostało na temat egzaminu napisane więc od siebie dodam, że egzamin jest podejrzanie łatwy - nie ma wielkich obliczeń i kombinowania, można wziąć wszystko i zmieści się to w wymaganej kwocie.

bez stresu, czasu jest w "sam raz" u nas wszyscy spokojnie kończyli przed/o czasie

jedyne co nie wiadome to kryteria wymagań jakie były i czy udało się je wszystkie spełnić, ale wiadomo, że na wyniki trzeba poczekać.

a powiedz mi prosze bralas wszystkiego tyle ile w tablei czyli np 2 m rafi? i ile bylo celafonu?

Mglawica 

Wysłany: Wto 14 Cze, 2016 16:02   

celofan to był jeden arkusz, taki wielkości około A3, rafię wzięłam całą i całą zużyłam bo bukiet jest gruby i zależało mi żeby go dobrze związać.

Ciekawa

Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko

Wysłany:    

Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu
www.testy.egzaminzawodowy.info

Arkusze praktyczne i przyk³adowe rozwi±zania zadañ s± na stronie
www.egzaminzawodowy.info

edytaj30 

Wysłany: Wto 14 Cze, 2016 17:50   

Dziewczyny a czy na stanowisku były materiały , których nie trzeba było wykorzystać do tego bukietu dla tzw podpuchy :-)

Anulka162 

Wysłany: Wto 14 Cze, 2016 18:31   

A czy ten bukiet skretoległy ma stac po wykonaniu?

MissGinger 

Wysłany: Sro 15 Cze, 2016 13:36   

Cześć, jak to jest z tym końcowym podcinaniem? Mnie w szkole uczyli, że można sekatorem wyrównac na końcu bukiet, ale róże i tak nalezy podciąć jeszcze nożem, bo za to są punkty. Ktoś może się ustosunkować?:)

asia_9 

Wysłany: Sro 15 Cze, 2016 14:10   

Cześć czy jest ktoś kto zdawał egzamin teoretyczny lub bedzie go zdawał przed 17 czerwca??

Jeżeli chodzi o róże to zawsze uczona byłam że podcina się nożem :)

Freia 

Wysłany: Pią 17 Cze, 2016 14:04   bukiet skrętoległy

Hej, mógłby mi ktoś powiedzieć tak mniej więcej na czym polega ten bukiet skrętoległy? Niestety w mojej szkole nie było zbyt dobrych nauczycieli :-( Czy to to samo co bukiet na okrągło? I czy główki róż mogą znajdować się blisko koło siebie czy musi być między nimi przestrzeń? Bardzo przepraszam za takie głupie pytania, ale u nas każdy mówi co innego i już zgłupiałam :oops: :cry:

Freia 

Wysłany: Pią 17 Cze, 2016 17:45   

Czyli nie może być zwarty... eh, to nie zdam :cry: Ale czy tak wielkie dzięki za wytłumaczenie :->

summer189 

Wysłany: Pią 17 Cze, 2016 18:03   

dziewczyny jakie wymiary mam podac bukietu jutro jak bede robic z gory rysunek? bo wiem, ze wysokosc ma byc 50 cm w skali 1:5, ale co z rzutem z gory????

i celofan to srodki ozdobne czy techniczne?????

i jeszcze jedno, trawe niezdziwedzia zrobilyscie tak ze wystawala wysoko? czy rowno z rozami? bo jak dam trawe wystajaca to bukiet bedzie mial wiecej centymetrow

Mglawica 

Wysłany: Pią 17 Cze, 2016 18:38   

Freia napisał/a:
Czyli nie może być zwarty... eh, to nie zdam :cry: Ale czy tak wielkie dzięki za wytłumaczenie :->

u nas wyszły różne bukiety - niektóre były takie jak na zdjęciu, które wstawiłam, inne bardziej "główka przy główce". Więc nie wiem jaki ma być bo komisja nawet nie mrugnęła okiem czy w dobrym kierunku idziemy :roll:

najważniejsze to nie stresować się.

Edit. Celofan to środek ozdobny, trawa troszkę wystawała ale u nas nikt z metrówką nie chodził

asia_9 

Wysłany: Wto 21 Cze, 2016 20:27   

Dziewczyny czy któraś ma rozrysowane te rzutu bukietu? i mogłaby wrzucić ?

Kopereczek007 

Wysłany: Czw 23 Cze, 2016 16:18   Pytanie...

Jaka kompozycja była do wykonania w tym roku (czerwiec 2016)? z góry dziękuję :)

Ciekawa 

Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy

Odpowiedz do tematu