Ja zdać powinnam,ale nie należał do najłatwiejszych .Nawet wykładowcy nasi mieli problem z nie którymi pytaniami. W tym roku było trochę łaciny , w zeszłym nie było tyle tego za to mieli niewyraźne rysunki.Może ktoś wie co będzie na praktycznym?
W porównaniu ze wcześniejszymi ten był naprawdę na wysokim poziomie. Panie od wykonywania kompozycji (mają własne kwiaciarnie) były nawet zaskoczone
Słyszałam że na praktycznym może być coś na sztucznych kwiatach, może jakiś stroik?
Raczej , stroików nie powinno być , u nas nauczyciele podejrzewają coś trudniejszego .Szkoła powinna mieć już wykaz materiałów potrzebnych na egzamin. Jeśli można wiedzieć kiedy macie egzamin?
nam mówiono o kaskadowym bukiecie stąd te druty, klej na gorąco, róże , margaretki i zielenina ale 100% pewności nie mam, zresztą my i tak mamy najwcześniej bo 14 tego mamy praktyczny, więc damy znać
Hej, ponoć Cosinus Warszawa miał egzamin praktyczny dzisiaj i TORUS Stalowa Wola w sobotę i niedzielę. Ja mam 13-go:-) Może ktoś ma z nimi jakiś kontakt?
Nam mówiono o wiązance angielskiej dlatego w ostatniej chwili zmieniono nam temat na egzaminie z kompozycji florystycznych, miałyśmy mieć test ,a za zadanie było opisanie wykonania wiązanki angielskiej. Tak jak wspomniałaś w zadaniu jest duża ilość drutów ,spora ilość kwiatów .Nasza babeczka podejrzewa , że nie musi to być wiązanka ślubna ,może być komunijna.
Dziewczyny czy to prawda ,że temat egzaminu praktycznego nie jest jednakowy na całą Polskę
,dziś dowiedziałam się że zależy on od rejonu OKE j moja szkoła podlega pod Poznań ,dziewczyny które zdawały w sesji letniej miały biedermeiera jak było z tym u Was
Skoro testy sa w różnych termianch to podejrzewam , ze mogą byc to rozne egzemplarze i inne. Tak to by kazdy sie ze sobą kontaktowal. ;)
Ps. Pracujecie juz w zawodzie florysty?
Jak wam sie podoba? Opłacalna praca? Pytam bo mysle nam skonczeniem kierunku florysty. Pozdrawiam
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum