Grupy • FAQ • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Odpowiedz do tematu Kwalifikacja r10
Autor Wiadomość

mwozgin96 

Wysłany: Wto 26 Maj, 2015 12:33   Kwalifikacja r10

Czy ktoś tu obecny zdawał już tą kwalifikacje ? jeśli tak proszę o pilny kontakt. pozdrawiam ;)

Magdaa166 

Wysłany: Pon 08 Cze, 2015 13:06   

Cześć. Miał może juz ktoś z was egzamin praktyczny R10-Wykonywanie czynności pomocniczych z zakresu usług weterynaryjnych ?

Magdaa166 

Wysłany: Pon 08 Cze, 2015 16:47   

Mam nadzieje ze niedlugo ktos cos podpowie:-) dzięki za stronke !:-)

Zdolny123 

Wysłany: Sro 10 Cze, 2015 22:24   

Jeszcze nie miałem egzaminu ale są takie podejrzenia że będzie badanie kału metoda sedymentacji z wykorzystaniem zieleni malahitowej egzamin mam 17 06 więc proszę o informacje jak by ktoś miał wcześniej

Itala 

Wysłany: Pon 09 Maj, 2016 23:24   

A przepraszam skąd takie konkretne przeczucie? czy to jakieś przecieki?

Ciekawa

Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko

Wysłany:    

Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu
www.testy.egzaminzawodowy.info

Arkusze praktyczne i przyk³adowe rozwi±zania zadañ s± na stronie
www.egzaminzawodowy.info

KaroPikTrefl

Wysłany: Pią 19 Lis, 2021 12:49   

Najprostszy ze wszystkich egzaminów weterynaryjnych, nie ma co się przejmować :D

smoczur 

Wysłany: Pią 19 Lis, 2021 16:18   

Dla kogo prosty dla tego prosty. W moim przypadku było ciężko a było to rok temu.

BrokerInfo 

Wysłany: Sro 13 Lip, 2022 11:49   

Ja niestety nie zdałem egzaminu praktycznego, bo nie znam się na tym

[ Dodano: Sro 13 Lip, 2022 11:50 ]
Niestety był trudny

kasztanek

Wysłany: Sro 17 Sie, 2022 19:26   

Tak naprawdę gdy chodzi o same zwierzęta to ja również jestem zdania, ze bardzo fajną sprawą jest to aby wiedzieć moim zdaniem gdzie nabędziemy ciekawe akcesoria dla naszych kotów. Muszę przyznać, ze ja właśnie bardzo chętnie zaglądam do https://www.kot-w-worku.pl/ ponieważ tam jest spory wybór takich rzeczy.

FrankJScott

Wysłany: Wto 08 Lis, 2022 01:45   

In reply to the lady talking about medicare is financed by, personal accident lawyer, san francisco injury attorney, insurance on car loan, allstate finance, best dog bite lawyer, I highly recommend this high rated personal injury law firm link or boohoff law firm, top personal injury lawyer, car accident property damage lawyer near me, united finance insurance, miami injury lawyers, insurance agency loans, alongside all this great personal injury legal service forum as well as accident injury law firms, new port richey personal injury attorney, insurance financing companies, medicare financing, auto insurance loan, pi lawyers near me, not to mention this updated personal injury lawyer site which is also great. also have a look at this updated personal injury lawyer advice on top of personal injury lawyer slip and fall, personal injury attorneys in my area, top injury lawyers, injury attorney brooklyn, new port richey injury lawyer, one main financial insurance, not to mention this awesome personal injury legal service blog not to mention largest personal injury law firm, alabama injury attorney, principal financial group insurance, best personal injury attorneys, westlake financial gap insurance, lawyers near me personal injury, as well as updated personal injury legal service link which is also worth a look. i also suggest this recommended personal injury legal service url as well as best semi truck accident attorney, personal injury lawyer fee, best work injury lawyers, state farm vehicle loans, socal injury lawyers, principal financial group insurance, as well as this top rated personal injury legal service info as well as greenville truck accidents attorney, the best injury lawyer, new port richey car accident attorney, providence injury lawyer, good personal injury lawyers near me, lawyers for pain and suffering, alongside all awesome personal injury lawsuit site on top of st petes car accident attorney, injury lawyer brooklyn, minor car accident lawyer, personal injury trial lawyers, best car accident attorneys, armando personal injury law, which is also great. finally, have a look at this useful personal injury legal service advice with queens trip and fall injury lawyer, bodily injury lawyer near me, mesothelioma personal injury lawyers, injury lawyer brooklyn, best auto injury attorney near me, cain injury law, for good measure.

Ciekawa 

Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy

Odpowiedz do tematu