Grupy • FAQ • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Odpowiedz do tematu Egzamin praktyczny
Autor Wiadomość

xxKSxx 

Wysłany: Pon 15 Cze, 2009 22:01   Egzamin praktyczny

W jakich programach będziecie mieli egzamin praktyczny? W jaki sposób przygotowujecie się na ten egzamin? Czy macie jakieś materiały pomocnicze z pakietu INSERT?

Gość

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 13:56   

Jeśli chodzi o praktykę to ja już jestem po :-) miałam dzisiaj :p
i jestem zadowolona, nie ma co panikować, na prawdę ;-)
Operacje są podstawowe, a praca w dzisiejszym egzaminie była tylko w subjekcie, w rewizorze nie było nic kompletnie do roboty :mrgreen: i to chyba zdziwiło wszytskich najbardziej :!:

xxKSxx 

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 14:46   

też jestem po. bardzo łatwe, same podstawy, a to dlatego że to pierwszy rok, ale może przynajmniej w tym roku będzie większa zdawalność. A jakie miałaś zadanie (chodzi mi o nr zadania)?

Gość

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 16:17   

ellcia co ty gadasz ze nic nie bylo do roborty w rewizorze a dekretacja i ksiegowanie i zestawienie obrotow i sald i dziennik ksiegowan to co wcielo?? hahahaha

Dotota89 

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 16:26   

borysek89 napisał/a:
ellcia co ty gadasz ze nic nie bylo do roborty w rewizorze a dekretacja i ksiegowanie i zestawienie obrotow i sald i dziennik ksiegowan to co wcielo?? hahahaha

a jakimialas numer zadania bo ja pisalam dzis i tez nic nie trzeba bylo w rewizorze

Ciekawa

Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko

Wysłany:    

Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu
www.testy.egzaminzawodowy.info

Arkusze praktyczne i przyk³adowe rozwi±zania zadañ s± na stronie
www.egzaminzawodowy.info

xxKSxx 

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 18:11   

zad nr 3. dekretacja byla do zrobienia w karcie odpowiedzi a zestawienia obrotow i sald i dziennika ksiegowan nie było do zrobienia. tylko faktura sprzedaży, PZ, WZ i KP

Gość

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 20:19   

w zad nr 4 tez nic w rewizorze

Gość

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 20:28   

no tak nam nauczyciele mowili ze zestawienie obrotow i sad i dziennik ksiegowan trzeba zrobic mimo tego ze nie jest napisane my nawet musielismy wprowadzic plan kont wiec niewiem jak wy tam mieliscie

Gość

Wysłany: Czw 18 Cze, 2009 11:28   

a nie mieliście nic z amortyzacji, ustalania wyniku finansowego, VAT-7, listy płac?

Gość

Wysłany: Czw 18 Cze, 2009 23:57   

w zadaniu 4 nie było pracy w rewizorze, kazdy mial inne zadania...

Gość

Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 09:21   

egzamin był łatwy ale nie zadekretowałam Kp ;/

Gość

Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 11:47   

kto miał zadanie nr 2??drukowaliście dziennik ksiegowań, zso??każdy dokument drukowaliście pojedynczo czy podwójnie??

Gość

Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 13:06   

Nom własnie ja miałam zadnie nr 3. Nam tez jak ćwiczyliśmy mówili że zawsze bedzie zestawienie obrotów i sal i dziennik księgowań, ale wyraźnie w 3 punkcie zadanie napisane było że wykonać dokumenty związane ze zdarzeniami gospodarczymi w maju 2009 więc tylko do operacji. Wykonanie dekretacji w karcie egzaminacyjnej. Więc po co robić to w rewizorze jak nie było wymagane. Pewnie zależy to od wersji zadania.
Ale z tego co wiem zestaw 5 był bardzo podobny do 3 były te same dokumenty do wystawnienia te same operacje tylko dane zmienione. Więc troszke nie porówno moim zdaniem, u mnie w szkole tak było, dzień po dniu egzaminy i prawie te same :/ troszhe nie fair :!: :!: :-/

Gość

Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 13:18   

Egzaminy musiały byc bardzo podobne do siebie bo jak byłoby inaczej to byłyby nie równe szanse

[ Dodano: Pią 19 Cze, 2009 13:19 ]
pisze ktoś jeszcze dzisiaj???

Gość

Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 13:24   

no ok zgodzę się że powinny być podobne, ale np zamiast kp mogli zrobić polecenie przelewu...
Ale w końcu mam nadzieję że poziom zdawalności wzrośnie, bo w poprzednich latach był na prawdę kiepski.

Ciekawa 

Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy

Odpowiedz do tematu