Wysłany: Sro 17 Cze, 2015 14:08 proszę o odpowiedz, bo umrę ze stresu... :))
Mam pytanie związane z częścią z językiem obcym.. Mianowicie nie napisałam tego na ostatniej stronie (gdzie niby miało być).. Pytając komisji w klasie, czy jeżeli zostały mi wolne strony, tam gdzie są kratki czy mogę tam napisać odpowiedziały, że tak.. Czy jest szansa, że zaliczą mi to? Tym bardziej nigdzie nie ma napisane, gdzie to się powinno napisać..
Jeśli nie było napisane instrukcji gdzie powinno być to npisane, to powinni zaliczyć.. dużo zależy od chęci egzaminatora, który sprawdza.
I co zaliczyli?
Tak naprawdę same języki obce są bardzo ważne w naszym życiu i gdy mamy tylko możliwość to jak najbardziej na pewno warto jest się ich uczyć. Myślę, że na pewno na tej stronie bardzo ciekawie opisano wszystko to co jest związane z językiem włoskim.
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
W rzeczywistości nauka języka obcego, kiedy tylko mamy okazję, jest wysoce zalecana, ponieważ są one niezbędne w naszym codziennym życiu. the backrooms
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum