Tak tylko prawo farmaceutyczne jest o wiele trudniejsze niż przedsiębiorczość i byłaby mniejsza zdawalność. A jak już pójdziemy do pracy to się nauczymy, poza tym dla mnie łatwiej się uczyć czegoś z czym mam do czynienia niż tak na sucho jak testy na egzamin.
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
20 pytań z przedsiębiorczości oprócz 50 z reszty tak?
Tak.
Generalnie to gdy przeglądałem sobie testy to te pytania dzielą się na dwie kategorie: banalne i jakieś zupełnie z kosmosu :D Na szczęście tych pierwszych jest więcej, także przedsiębiorczości na egzaminie zawodowym najmniej się obawiam ;)
test z przedsiębiorczości w zasadzie jest co roku taki sam , więc można pytań wyuczyć się na pamięć Niektóre są tak banalnie proste, że aż śmiesznie się odpowiada.
Ja uważam , że zamiast pytań z przedsiebiorczości powinni zastąpić pytaniami z prawa farmaceutycznego co nam w praktyce więcej się przyda ale to jest tylko moje zdanie z , którym się jak najbardziej zgadzam
Do czasu. Nie bądźmy takimi optymistami. Z resztą czasem na najprostszych rzeczach popełniamy najwięcej błędów.
No ja też tak myślę, że podczas egzaminu te najłatwiejsze stają się problemowe i nie wiadomo jak odpowiedzieć... Dobrze, ze trzeba mieć tylko 6 poprawnych odpowiedzi... :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum