Grupy • FAQ • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Odpowiedz do tematu O egzaminie słów kilka...Założenia - jak pisać??
Autor Wiadomość

Gość

Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 13:14   

nam pani profesor wczoraj powtarzala piszcie lepiej za duzo niz za malo wiec przepisze wszystkie zalaczniki i ewentualnie dodam cos od siebie :lol:

Gość

Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 15:38   

a mas Pani uczyła żeby przepisać wszystkie informacja zawarte w załącznikach bo wtedy trafia się w klucz. I tak samo lepiej napisać więcej niż mniej :-)

Gość

Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 15:59   

no właśnie ja zawsze mam problem z założeniami , zawsze za mało napisze;/ czyli wszystkie informacje ktore sa zawarte w załącznikach najlepiej przepisac??:)

Gość

Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 16:04   

Nasza pani nam powtarzała tak jak wyżej, że lepiej przepisać za dużo niż za mało. Pisać ile wlezie, tylko obrazków i tabelek nie przerysowywać :P w mojej szkole zrobili nam próbny egzamin i jakiś koleś aż tak dosłownie sobie to do serca wziął. Ale lepiej napisać i niech będzie więcej a w tym i to co jest potrzebne, niz jak miałoby tego zabraknąć.

Gość

Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 16:44   

Forsycja napisał/a:
Pisać ile wlezie, tylko obrazków i tabelek nie przerysowywać :P.

Potwierdzam, nie przerysowywac tylko wypisac z nich dane np firmie czy towarach.

A w wypełnianu dokumentów jak np. nie ma podanej osoby do zatwierdzenie Fa VAT czy nie pisze w zadaniu terminu dostawy, srodka transportu itp. to lepiej nic nie pisac czy trzeba cos wymyslić od siebie??

Ciekawa

Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko

Wysłany:    

Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu
www.testy.egzaminzawodowy.info

Arkusze praktyczne i przyk³adowe rozwi±zania zadañ s± na stronie
www.egzaminzawodowy.info

katka90 

Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 17:39   

tylko nie zapominajcie o danych odbiorcy lub/i dostawcy mogą one znajdywać się w fakturach i zamówieniach a podobno są też punktowane ale to zależy od klucza no i o zapasach towarów z kartotek magazynowych :!: :!:

Gość

Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 19:10   

Mnie z kolei uczył profesor żeby przepisywać najważniejsze rzeczy z załącznika i powołać się na niego bo mogą zarzucić że przepisujemy wszystko z załączników..

Gość

Wysłany: Pią 25 Cze, 2010 18:28   

w tym roku za mało miejsca dali zeby wszytkie załaczniki napisac

Gość

Wysłany: Czw 06 Sty, 2011 19:09   

witam. Mam do sprzedania komplet 2 książek zawierających testy przygotowujące do egzaminu w zawodzie technik handlowiec wydawnictwa empi2 (taka niebieska książka zawierająca testy do zadań teoretycznych) jak również wydawnictwa Ekonomik zawierająca testy praktyczne. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila [email protected]

Gość

Wysłany: Czw 20 Sty, 2011 21:05   

założenia nie są takie skomplikowane do napisania, bo mamy wszystko w załącznikach, wystarczy przepisać w odpowiedniej formie :) gorzej z dalsza częścia zadania :|

darsya 

Wysłany: Wto 12 Mar, 2019 17:38   

czesc

Ciekawa 

Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy

Odpowiedz do tematu