hej :) a ma ktoś zadanie praktyczne?? moze bym sobie zrobila kiedys w wolnej chwili:!:D
Gość
Wysłany: Pon 22 Cze, 2009 14:28
hej jeśli ktoś ma arkusz egzaminu zawodowego 2009 wersja Y to byłabym wdzięczna gdyby mi przesłał bo u mnie w szkole nie powiedzieli nam że możemy arkusze do domu zabrać mój adres to [email protected] z góry dzięki
[ Dodano: Pon 22 Cze, 2009 14:38 ]
mam pytanie czy jeśli zrobiłam dekretacje dokumentów i treści operacji gosp. osobno nie razem wszystko w tabeli to dużo mi mogą odjąć puntów??
Gość
Wysłany: Wto 23 Cze, 2009 19:33
Iva_89 napisał/a:
AgnieszkaPlatekA napisał/a:
A to KP to się księguje czy nie?
Oczywiście, że Kp się księguje:
Kasa Dt / Rozrachunki z odbiorcami Ct (w tym przypadku)
to kamień z serca.... zaksięgowałam tak samo jak napisałaś:)
Gość
Wysłany: Wto 23 Cze, 2009 20:56
nie wiecie czy beda na cke odpowiedzi dotyczace egzaminu praktycznego/?
Gość
Wysłany: Wto 23 Cze, 2009 20:58
Admin napisał/a:
Klucze do egzaminu praktycznego nigdy nie są publikowane na stronach CKE. Nasz Portal EgzaminZawodowy.info nieraz opracowuje przykładowe rozwiązania, ale to dopiero w późniejszym okresie.
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
Oficjalne wyniki egzaminu nie są publikowane nigdzie w internecie. Zostaną ogłoszone w szkole, w której się zdawało egzamin pod koniec sierpnia lub na początku września.
Gość
Wysłany: Pią 25 Wrz, 2009 21:47
Bardzo prosze o ponowne wstawienie egzaminu z czerwca 2009 poniewaz wczesniejsze linki juz nie dzialaja:) pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum