tutaj można rozwiązac samodzielnie on-line test na sprzedawce http://www.testy.egzaminz...rwiec-2010.html SMS z dostępem kosztuje 2.44zł , zaznaczasz to co pamiętasz z egzaminu (są podane pytania) i potem wystarczy kliknąc --> Sprawdź test! Ja uzyskałam 40 pkt na 50. A z przedsiębiorczości 16pkt na 20 możliwych. Jestem zadowolona Te same odpowiedzi zaznaczyłam na egzaminie.
Zachęcam do rozwiązywania ;)
Wysłany: Sro 30 Cze, 2010 09:19 druga częsc - przedsiębiorczośc
trzeba znalezc listę testów i tam gdzie są testy dla zawodowej szkoły jest test -Przedsiębiorczośc częśc II i zaznaczyc potem czerwiec 2010 .Niestety tez trzeba wysłac smsa, który kosztuje 1,22zł , wpisac kod, w teście on-line wpisac 20 pytan.... i przystąpic do rozwiązywania :)
Aby zdac potrzebne jest 25 poprawnych odpowiedzi na 50 możliwych, wiec zaliczyłas :D a to najwazniejsze Gratuluje ..
Z przedsiębiorczości trzeba miec 6 poprawnych na 20 możliwych... wiec to pewnie każdy zaliczył....
Gość
Wysłany: Sro 30 Cze, 2010 10:09
no cześć wam ja miałam z pierwszej częście 38 na 50pkt. a z drugiej części 15 na 20pkt ;)
to chyba dobrze;)??i gratuluje wszystkim co wiedzą,że już zdali ;]
Gość
Wysłany: Sro 30 Cze, 2010 18:21
a dzieki dzieki ;)
anja88 gratuluje ;)
[ Dodano: Pią 02 Lip, 2010 12:25 ]
teraz rozwiązałam test II części i wyszlo mi 14/20 czyli 70% ;D:D
Gość
Wysłany: Wto 13 Lip, 2010 15:30
Hej gdzie można znaleźć arkusz egzaminu praktycznego z czerwca 2010 roku ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum