Wysłany: Nie 17 Cze, 2012 20:38 Zadanie z j.obcego na etapie praktycznym czerwiec 2012
Drodzy Przyszli Technicy Turystyki jakie zadanie typujecie z języka angielskiego na środowym egzaminie praktycznym???
Kalkulacja? Faktura? Opis hotelu? Opis miejscowości? Czy jeszcze coś innego?
Gość
Wysłany: Sob 23 Mar, 2013 16:43
Zaproszenie :P
Gość
Wysłany: Czw 30 Maj, 2013 15:22
egzamin juz byl, ale de facto to jesli chodzi o jezyk ang to nie ma czegos takiego jak zrobienie kalkulacji czy wystawienie faktury w jez angielskim. chyba , ze te propozycje byly wtracone zartobliwie. nie wiem.
Gość
Wysłany: Czw 03 Paź, 2013 14:49 Przykladowe zadania
Witam, macie moze jakies przykladowe zadania z egzaminu praktycznego np potwierdzenie rezerwacji, ulotka biura podrozy? bo mam zrobic egzamin w domu a nie mam pojecia jak zabrac sie za te pisma w ang...
Gość
Wysłany: Wto 08 Paź, 2013 10:12
Właśnie też jestem zainteresowana tym jakie zadanie z języka obcego czeka mnie na egzaminie zawodowym ;/
tego najbardziej się obawiam, bo u mnie to ciężko z językiem obcym.. :))
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
Cześć jestem w 3 klasie technikum, dopiero teraz mamy zajęcia praktyczne, robiliśmy już 3 projekty, z j. zawodowego np było napisać menu restauracji, ulotkę hotelu i b.podróży :) też się obawiam ;P
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum